Stoiximan Super League

Κάναντι: «Στην αρχή πολλοί πίστευαν ότι σήμερα δεν θα καθόμουν εδώ»

Απόλυτα χαρούμενος και ανακουφισμένος από τη θετική ολοκλήρωση της φετινής σεζόν παρουσιάστηκε ο Νταμίρ Κάναντι.

Την περίοδο της προετοιμασίας και τα αρνητικά αποτελέσματα στα φιλικά προετοιμασίας θυμήθηκε ο Νταμίρ Κάναντι μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Κέρκυρας και τόνισε ότι πολλοί τότε δεν πίστευαν ότι ο ίδιος σήμερα θα βρισκόταν ακόμα στη θέση του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, όπως γενικότερα κάναμε μια πάρα πολύ καλή χρονιά. Δείξαμε ότι δεν θέλαμε απλά τη νίκη, αλλά να παίξουμε και καλά. Θέλω να συγχαρώ την ομάδα γιατί δεν παράτησε καθόλου το παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι είχε κριθεί από νωρίς. Ήταν μια καταπληκτική χρόνια. Αναπτυχθήκαμε τόσο ως ομάδα και ως παίκτες. Ήρθαμε 4οι και πήραμε τους περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αυτή είναι η τελευταία συνέντευξη τύπου και θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και σας ευχαριστώ πραγματικά πάρα πολύ όλους. Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που μας βοήθησαν πολύ και μας στήριξαν όλη τη χρονιά».

Για το πού μπορεί να φτάσει ο Ατρόμητος τη νέα σεζόν: «Δεν μπορώ να απαντήσω σε κάτι τέτοιο. Κλείσαμε αυτή τη σεζόν πετυχημένα. Στην προετοιμασία πολλοί πίστευαν ότι ίσως σήμερα δεν καθόμουν εδώ. Θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία τον Ιούνιο. Θα δουλέψουμε πολύ με τον τεχνικό διευθυντή να κρατήσουμε την ομάδα και να την ενισχύσουμε όπου θεωρούμε ότι χρειάζεται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x