Europa League

Κάναντι: «Χαρούμενος για την αντίδραση της ομάδας - Μπορούμε να περάσουμε»

Ικανοποιημένος από την κατάληξη του αγώνα με τη Ντιναμό Μπρεστ και πεπεισμένος ότι ο Ατρόμητος μπορεί να νικήσει στη ρεβάνς και να πανηγυρίσει την πρόκριση εμφανίστηκε ο Νταμίρ Κάναντι.

Την ανακούφισή του για τον τρόπο που εξελίχθηκε και ολοκληρώθηκε το παιχνίδι με τη Ντιναμό Μπρεστ παραδέχθηκε ο Νταμίρ Κάναντι.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου σημείωσε ότι η ομάδα του αιφνιδιάστηκε από την πίεση των γηπεδούχων, ωστόσο εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον τρόπο που αντέδρασε στο 4-0.

Σημείωσε λοιπόν ότι όλα πλέον θα κριθούν στη ρεβάνς και υπογράμμισε ότι η ομάδα του μπορεί να νικήσει και να πανηγυρίσει την πρόκριση.


Αναλυτικά όσα είπε ο Κάναντι

Για την εικόνα του αγώνα: «Δεν είχαμε υπολογίσει το πόσο δυνατό αντίπαλο είχαμε. Η Μπρεστ ήταν πιο επιθετική και καλύτερη. Έχουμε παίξει καλύτερα και μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Μιλήσαμε με την ομάδα στο ημίχρονο και είπαμε ότι πρέπει να βγούμε πιο επιθετικοί. Ωστόσο, αντιμετωπίσαμε και τότε προβλήματα. Αλλά μετά στο τέλος βρήκαμε τις λύσεις. Βρήκαμε τα κενά και τα σουτ στο στόχο. Ήρθαν τα λάθη από τον αντίπαλο και έτσι καταφέραμε να επιστρέψουμε. Αυτό είναι κάτι πολύ θετικό».

Για τον λόγο που ο Ατρόμητος παρουσιάστηκε αγχωμένος: «Η ομάδα ήταν νευρική λόγω της αγωνιστικής ανετοιμότητας. Έχουμε να παίξουμε 2-3 μήνες. Η έδρα ήταν πολύ θερμή. Δεχθήκαμε δύο γκολ πολύ γρήγορα που μας επηρέασαν. Ωστόσο, είμαι πολύ χαρούμενος για την αντίδραση που είχε η ομάδα στο τέλος και έδειξε να το πιστεύει».

Για τον αντίπαλο και τη ρεβάνς: «Η Μπρεστ ήταν πολύ καλή. Πάλεψε πολύ καλά. Αλλά στο τέλος ήμασταν πολύ καλοί και μάλιστα φτάσαμε πολύ κοντά στο 4-4. Είχαμε να παίξουμε πολύ καιρό. Ο στόχος μας είναι πλέον τα επόμενα 90 λεπτά και ο στόχος μας είναι η νίκη. Μπορεί να νικήσουμε 1-0 και να περάσουμε. Σε κάθε περίπτωση ο στόχος είναι τα επόμενα 90 λεπτά. Δεν είναι ότι χάσαμε τρεις βαθμούς. Δεν ήμασταν καλοί, σίγουρα, αλλά όλα θα κριθούν στο Περιστέρι».

Για το τι άλλαξε και μεταμορφώθηκε ο Ατρόμητος: «Η ομάδα μου ήταν σε δύσκολη κατάσταση. Ο Μίρκοβιτς μάλιστα μας κράτησε σε πολλές περιπτώσεις και μπορούσε να γίνει και 5-0. Ήταν πιο σύνθετο το θέμα από τακτικές, περισσότερο έπρεπε να αλλάξουμε τη νοοτροπία. Στο 4-3 φυσικά νιώσαμε πολύ καλύτερα και είμαι χαρούμενος για την τροπή του ματς».

Για τον λόγο που αιφνιδιάστηκε η ομάδα του: «Η Μπρεστ πιέζει πάρα πολύ και θέλει να υποχρεώνει τον αντίπαλο στα λάθη. Στην Ελλάδα δεν γίνεται πολύ συχνά οπότε είχαμε κάτι καινούριο. Ναι, δεν είχαμε εικόνα μαζί με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Όμως μάθαμε σε αυτά τα πρώτα 90 λεπτά. Μαθαίνουμε όμως όλοι μαζί. Παίκτες, προπονητής. Ο Μούγιακιτς ήταν πολύ δυνατός και κέρδισε τις πρώτες 3-4 πρώτες μάχες και έδωσε το σύνθημα και για τους υπόλοιπους».

Για την απόδοση του Νάτσου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξε καλά ο Νάτσος. Όχι πολύ καλά, γιατί δεν έπαιξε πολύ καλά όλη ομάδα. Είχε πολύ καλή νοοτροπία. Μέχρι εκεί όμως. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Βρήκαμε την ισορροπία και αυτός είναι ένας από τους στόχους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x