Stoiximan Super League

«Κάναμε λάθη, όμως θα το παλέψουμε»!

Άλλη μία στιγμή αυτοκριτικής στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια και σύνθημα για σερί νικών μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η ισοπαλία σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν «χωνεύεται» εύκολα στον Ολυμπιακό, ο οποίος φέτος δεν κατάφερε να κερδίσει σε κανένα ματς τον «αιώνιο» αντίπαλο αλλά και την ΑΕΚ που τον νίκησε στο ΟΑΚΑ και στο Καραϊσκάκη.

Χθες το πρωί, την επομένη του αγώνα με το «τριφύλλι», το κλίμα στο Ρέντη ήταν αρκετά βαρύ, με τους παίκτες να μην έχουν όρεξη για πολλές κουβέντες. Αυτό δε σημαίνει πως έλειψαν οι φωνές αυτοκριτικής στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια.

Ένας από τους παίκτες που μίλησαν μπροστά στους άλλους ήταν ο Προτό, ο οποίος επανέλαβε τις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς. «Ο διαιτητής έκανε λάθη, αλλά εμείς κάναμε περισσότερα», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων στους συμπαίκτες του Βέλγους. Και αυτή είναι η αλήθεια.

Στον Ολυμπιακό κάποιοι παραδέχονται τα λάθη τους και δίνουν το σύνθημα για σερί νικών μέχρι το φινάλε, ώστε να διεκδικήσει η ομάδα τις όποιες πιθανότητες έχει για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Το σημαντικότερο πρόβλημα της ομάδας είναι η φυσική κατάσταση, κάτι που δεν μπορεί να διορθωθεί αυτή τη στιγμή, αλλά και οι παίκτες δεν είναι άμοιροι ευθυνών και έφτασε η στιγμή να δείξουν πως μπορούν να σηκώσουν το βάρος της αυτοκριτικής τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x