Ουδέποτε το Υπουργείο Υγείας, ο υπουργός Βασίλης Κικίλιας ή ο οποιοσδήποτε άλλος από το αρμόδιο Υπουργείο, εισηγήθηκε να αναβληθεί η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League ή να διεξαχθούν οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού που ξέσπασαν στη χώρα μας.

Αυτό επιβεβαιώνουν με κατηγορηματικό τρόπο πηγές από το Υπουργείο Υγείας, σημειώνοντας ότι τουλάχιστον επί του παρόντος, δεν υπάρχει ανησυχία, συνεπώς δεν προκύπτει από πουθενά τέτοιο σενάριο.

Το ίδιο ισχύει και με μια άλλη φήμη που κυκλοφόρησε και ήθελε τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, να αντιπροτείνει (αντί αναβολής) να γίνουν τα ματς χωρίς κόσμο. Ασχέτως αν σε ορισμένους κύκλους αναφέρεται έντονα πως τα όποια σενάρια περί αναβολής, ξεκίνησαν ακριβώς από εκεί, δηλαδή από το Υφυπουργείο Αθλητισμού! Πράγμα, πάντως, που διαψεύδεται κατηγορηματικά από τον Αυγενάκη...

Πρέπει, τέλος, να σημειωθεί πως όλα τα παραπάνω ισχύουν αυτή τη στιγμή που μιλάμε, με δεδομένο ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για μια τέτοια απόφαση. Αν, ωστόσο, η κατάσταση με τον κορωνοϊό πάρει άλλες, μεγαλύτερες διαστάσεις, θα διαφοροποιηθούν και τα δεδομένα. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ήδη ματαιώθηκαν καρναβαλικές εκδηλώσεις για τον ίδιο λόγο.