Stoiximan Super League

Κανένα θέμα αναβολής ή κεκλεισμένων για τα ματς της Super League!

Τα σενάρια που ήθελαν το Υπουργείο Υγείας να εισηγείται αναβολή της αγωνιστικής ή να γίνουν οι αγώνες χωρίς κόσμο λόγω του κορωνοϊού, είναι –επί του παρόντος τουλάχιστον- εκτός πραγματικότητας.

Ουδέποτε το Υπουργείο Υγείας, ο υπουργός Βασίλης Κικίλιας ή ο οποιοσδήποτε άλλος από το αρμόδιο Υπουργείο, εισηγήθηκε να αναβληθεί η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League ή να διεξαχθούν οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού που ξέσπασαν στη χώρα μας.

Αυτό επιβεβαιώνουν με κατηγορηματικό τρόπο πηγές από το Υπουργείο Υγείας, σημειώνοντας ότι τουλάχιστον επί του παρόντος, δεν υπάρχει ανησυχία, συνεπώς δεν προκύπτει από πουθενά τέτοιο σενάριο.

Το ίδιο ισχύει και με μια άλλη φήμη που κυκλοφόρησε και ήθελε τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, να αντιπροτείνει (αντί αναβολής) να γίνουν τα ματς χωρίς κόσμο. Ασχέτως αν σε ορισμένους κύκλους αναφέρεται έντονα πως τα όποια σενάρια περί αναβολής, ξεκίνησαν ακριβώς από εκεί, δηλαδή από το Υφυπουργείο Αθλητισμού! Πράγμα, πάντως, που διαψεύδεται κατηγορηματικά από τον Αυγενάκη...

Πρέπει, τέλος, να σημειωθεί πως όλα τα παραπάνω ισχύουν αυτή τη στιγμή που μιλάμε, με δεδομένο ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για μια τέτοια απόφαση. Αν, ωστόσο, η κατάσταση με τον κορωνοϊό πάρει άλλες, μεγαλύτερες διαστάσεις, θα διαφοροποιηθούν και τα δεδομένα. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ήδη ματαιώθηκαν καρναβαλικές εκδηλώσεις για τον ίδιο λόγο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x