Stoiximan Super League

Κάνιας: «Σκληρή δουλειά και προσήλωση πίσω από το τρόπαιο, έχουμε ένα ακόμα να κερδίσουμε!»

Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας εξήγησε πως κατέκτησε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, δήλωσε έτοιμος για το νταμπλ και τόνισε πως θα είναι αφοσιωμένος στην ομάδα μέχρι το τέλος!

Την δική του τοποθέτηση μετά και τη μαθηματική κατάκτηση του φετινού τίτλου στη Σούπερ Λίγκα από πλευράς ΠΑΟΚ έκανε ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας.

Με τον Ισπανό μέσο να αποκαλύπτει τι… χρειάστηκε από πλευράς «δικέφαλου του Βορρά» για να κατακτηθεί η… πολυπόθητη κούπα και να επισημαίνει, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ότι στόχος είναι και η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας!

«Μετά από 34 χρόνια είναι δικό μας… Πίσω από αυτό το τρόπαιο υπάρχει μεγάλη προσήλωση και σκληρή δουλειά και αυτό μας αποδεικνύει ότι όλα μπορούν να επιτευχθούν όταν έχεις πάθος και επιμονή. Αυτή η κούπα είναι αφιερωμένη σε όποιον αγαπά τον ΠΑΟΚ και φυσικά σε όλους τους εκπληκτικούς οπαδούς μας, οι οποίοι μας υποστήριξαν σε κάθε αγώνα. Έχουμε ακόμα ένα τρόπαιο να κερδίσουμε, μία μάχη ακόμα να δώσουμε για να βάλουμε την τελευταία πινελιά στη σεζόν. Πάντα έτοιμος, πάντα αφοσιωμένος στον σύλλογο μου μέχρι το τέλος!», σχολίασε ο Κάνιας.



Σούπερ προσφορά στο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Ρεάλ Μαδρίτης: Νικ Καλάθης με 0% γκανιότα* σε over/under πόντους. *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x