Κύπελλο Ελλάδας

Κάνιας: «Θέλουμε το Κύπελλο, δε μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο»

Ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου για τον ΠΑΟΚ έθεσε ο Χοσέ Κάνιας μετά την πρόκριση επί του Πανιωνίου στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης στην Τούμπα.

Ο Ισπανός αμυντικός χαφ τόνισε πως δεν τον «χαλάει» που αγωνίζεται στα τελευταία ματς ως κεντρικός αμυντικός και πως υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στη θέση του, ενώ θεωρεί πως τον ευνόησαν οι αποχωρήσεις των Κάτσε και Τσίμιροτ.

Για τη χρησιμοποίησή του ως κεντρικός αμυντικός: «Είναι ίδιες οι κινήσεις, ίδια θέση απλά πιο πίσω. Δεν είχα μεγάλη πίεση. Δεν είμαι σέντερ μπακ, αλλά ξέρω τη θέση και μπορώ να αγωνιστώ εκεί».

Για τον ανταγωνισμό στη θέση του: «Η ενσωμάτωση του Μαουρίσιο στην ομάδα, είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε πολλά χαφ και μεγάλο ανταγωνισμό, προσπαθώντας να βρούμε τον τρόπο που μας ταιριάζει, παίζαμε όλο και πιο λίγο. Είναι εξαιρετικό το επίπεδο των παικτών του ΠΑΟΚ στο χώρο του κέντρου. Με τις αποχωρήσεις των Τσίμιροτ και Κάτσε, βρήκα χώρο, βρήκαμε σχήμα σαν ομάδα και έπαιξα περισσότερο».

Για τον τελικό του Κυπέλλου: «Θέλουμε να πάρουμε το τρόπαιο, θέλουμε το Κύπελλο και δεν σκεφτόμαστε τίποτα. Έχουμε την ίδια όρεξη και την ίδια διάθεση. Να κλείσει η χρονιά με τίτλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x