Γενικά

«Κανονικά ξεκινάει το Μπόκα Τζούνιορς-Ρίβερ Πλέιτ»

Παρά τη βροχόπτωση, η διοργανώτρια Αρχή του Κόπα Λιμπερταδόρες αποφάσισε πως θα διεξαχθεί απόψε ο πρώτος τελικός που περιμένει να δει όλος ο πλανήτης, σύμφωνα με πληροφορίες αργεντίνικου Μέσου.

Απομακρύνεται ο κίνδυνος αναβολής του πολυαναμενόμενου πρώτου τελικού ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορς και τη Ρίβερ Πλέιτ, σύμφωνα με όσα αναφέρει τα οTyC Sports.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δηλώσεις ανθρώπου της διοργανώτριας Αρχής, το «Μπομπονέρα» ανταποκρίνεται καλά στις συνθήκες που έχουν προκύψει, με αποτέλεσμα να απομακρύνεται ο κίνδυνος αναβολής του παιχνιδιού.

Μάλιστα, αντίστοιχες είναι και οι εκτιμήσεις που προκύπτουν από το εθνικό μετεωρολογικό δίκτυο, που αναφέρει πως τις επόμενες ώρες τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα εξασθενίσουν.

Επίσημα, πάντως, οι αρμόδιοι θα επιθεωρήσουν εκ νέου τον αγωνιστικό χώρο δύο ώρες πριν την έναρξη του ματς, με τρία ενδεχόμενα να είναι πιθανά: Την κανονική έναρξη του ματς στην ώρα που έχει οριστεί (22:00 ώρα Ελλάδας), την αναβολή του για δύο ώρες ή την οριστική αναβολή και μετάθεσή του σε άλλη ημερομηνία.

Δείτε εικόνες από το «Μπομπονέρα»:




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x