Γ' Εθνική

«Κανονική και νόμιμη η συμμετοχή του Ηρακλή στα μπαράζ ανόδου»!

Καθησυχαστικός ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, Νίκος Βαφειάδης, σχετικά με το θέμα που προέκυψε γύρω από τη συμμετοχή του Γηραιού στα μπαράζ ανόδου της Γ' Εθνικής.

Καμία ανησυχία δεν εμπνέει στους ανθρώπους του Ηρακλή η ένσταση του Άρη Παλαιχωρίου, με την οποία προσπαθεί να μπλοκάρει την παρουσία του Γηραιού στα μπαράζ ανόδου στη Football League.

Ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκος Βαφειάδης, εμφανίστηκε απόλυτα καθησυχαστικός σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει, ξεκαθαρίζοντας πως η ομάδα του έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να διεκδικήσει τον προβιβασμό της στη δεύτερη κατηγορία.

Αναλυτικά η δήλωση Βαφειάδη

«Ενημερωθήκαμε για την ένσταση του Αρη Παλαιοχωρίου, δεν πέσαμε όμως από τα σύννεφα. Το περιμέναμε, αφού ήταν κάτι για το οποίο εμείς ως Ηρακλής είχαμε προετοιμαστεί από την αρχή της χρονιάς. Ο Ηρακλής σύμφωνα με το άρθρο 2 του ΚΑΠ, δικαιούται να συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, διότι δήλωσε αρχικά συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Football League, πλήρωσε κανονικά το παράβολο, όπως και αυτό του κυπέλλου Ελλάδος (σ.σ. οι «κυανόλευκοι» είχαν μπει και στην κλήρωση), ωστόσο λόγω της αδυναμίας του – τότε – μεγαλομετόχου Σπύρου Παπαθανασάκη, η ομάδα δήλωσε αδυναμία και αγωνίστηκε κανονικά και νόμιμα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο Ηρακλής κόντρα σε όσα λένε, υποστηρίζουν ή θέλουν να ελπίζουν οι άλλες ομάδες, δικαιούται να ανέβει κανονικά κατηγορία, οπότε το αίτημα του συλλόγου της Χαλκιδικής, θα πέσει στο… κενό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x