Stoiximan Super League

Κανονίζουν τη «μοιρασιά» και πάνε μαζί στη Γ.Σ. Αλαφούζος και Πιεμπογκσαντ

Θέμα ημερών θεωρείται η ολοκλήρωση της συμφωνίας ανάμεσα στους Αλαφούζο και Πιεμπογκσαντ, από την οποία θα προκύψει η αλλαγή σελίδας στη ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Τις επαφές του με ανθρώπους του τριφυλλιού συνεχίζει ο Πιτ Πιεμπογκσαντ, αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που ο γιος του Παϊροτζ βρίσκεται στην Ελλάδα από τη Παρασκευή, ώστε να προετοιμάσει το έδαφος.

Χθες ο Πιτ Πιεμπογκσαντ είχε ραντεβού με τον οικονομικό προϊστάμενο, Γιώργο Στάμο, με τον οποίο συζήτησε κάθε λεπτομέρεια όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις και τα ληξιπρόθεσμα χρέη. Στη συνέχεια είχε επικοινωνία με τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Νταμπίζα για μεταγραφικά και όχι μόνο.

Ταυτόχρονα ο γιος του Παϊροτζ μαζί με τον συνεργάτη της οικογένειας, Τζακ Σρισουμρίντ είχαν απευθείας επικοινωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο, στην οποία αναλύθηκαν ο οικονομικός έλεγχος, αλλα και τα συμπεράσματα του νομικού ελέγχου. Μεταξύ άλλων οι δύο πλευρές κουβέντιασαν εκ νέου για τη… μοιρασιά στο θέμα των χρεών.

Σύμφωνα με την Livesport οι Γιάννης Αλαφούζος και Παϊρότζ Πιεμπογκσαντ, αναμένεται να διευθετήσουν άμεσα τις τελικές εκκρεμότητες και να παρουσιαστούν μαζί στη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής, κατά την οποία θα προκηρυχτεί η ΑΜΚ 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x