Αγγλία

Κανού: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η Άρσεναλ πούλησε τον Ιγουόμπι»

Την άποψή του ότι η Άρσεναλ έκανε τεράστιο λάθος που πούλησε τον Ιγουόμπι στην Έβερτον εξέφρασε ο Νουάνκου Κανού.

Απόλυτα λανθασμένη θεωρεί την πώληση του Ιγουόμπι στην Έβερτον ο Νουάνκου Κανού.

Όπως επεσήμανε ο πρώην ποδοσφαιριστής των Λονδρέζων, η ομάδα του Ουνάι Έμερι έπρεπε να κάνει τα πάντα για να κρατήσει στο ρόστερ της έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος ανήκει στο σύλλογο από την ηλικία των 8 ετών.

Να σημειωθεί ότι η Έβερτον απέκτησε τον Άλεξ Ιγουόμπι από την Άρσεναλ την τελευταία μέρα των μεταγραφών έναντι 38 εκατομμυρίων λιρών.

Σύμφωνα με τον Κανού, η απόφαση των «κανονιέρηδων» να πουλήσει τον 23χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει απίστευτα προσόντα και όλο το μέλλον μπροστά του είναι πέρα για πέρα λανθασμένη.

«Έκαναν λάθος 100%. Δεν ξέρω γιατί τον άφησαν να φύγει. Είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με την Άρσεναλ. Πάντα ήθελε να δίνει τον καλύτερό του εαυτό για την ομάδα. Αγαπάει πάρα πολύ το σύλλογο. Είναι ακόμα πολύ νέος και είναι ακριβώς ο τύπος ποδοσφαιριστή, τον οποίο κάθε ομάδα θέλει να έχει στις τάξεις της. Ποδοσφαιριστές δηλαδή, οι οποίοι μεγάλωσαν εδώ, γνωρίζουν τα πάντα για το σύλλογο και θέλουν να «πεθάνουν» για αυτόν. Το γεγονός ότι έφυγε από την ομάδα είναι ένα σοκ για όλους. Δεν μπορώ να το πιστέψω, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Ο παλαίμαχος Νιγηριανός μόλις πληροφορήθηκε την απόκτηση του Ιγουόμπι από την Έβερτον, έσπευσε να τον συγχαρεί μέσω social media.

«Είμαστε περήφανοι για σένα και θα συνεχίσουμε να σε υποστηρίζουμε. Καλή τύχη στο νέο σου σύλλογο», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κανού.

Από 'κει και πέρα, ο 43χρονος, ο οποίος κατέκτησε δύο πρωταθλήματα κατά την διάρκεια της πενταετούς του παρουσίας στην ομάδα του Λονδίνου, τόνισε ότι στην περίπτωση που ο Ιγουόμπι τον ρωτούσε για το εάν έπρεπε να παραμείνει ή να αποχωρήσει από το σύλλογο θα τον συμβούλευε να παραμείνει στους .

«Ήταν μια έκπληξη για όλους καθώς αποχώρησε την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Εάν το ήξερα νωρίτερα θα τον συμβούλευα να μην αποχωρήσει και να παραμείνει στο σύλλογο, κάτι το οποίο είναι το καλύτερο και για τον ίδιο. Δεν έπρεπε να φύγει. Νομίζω ότι η Άρσεναλ θα ήταν η καλύτερη επιλογή για τον ίδιο. Πρόκειται για ένα σπουδαίο σύλλογο και θα έχει χρόνο συμμετοχής και στο Europa League. Αυτά είναι παιχνίδια, στα οποία κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνίζεται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κανού.

Επιμέλεια:Βασίλης Μιχάλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x