Ιταλία

Κανσέλο: «Ο Ρονάλντο είναι γεννημένος νικητής»

Ο Ζοάο Κανσέλο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του στη Γιουβέντους και την εθνική Πορτογαλίας, τονίζοντας το πόσο σημαντικός ήταν για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο έπλεξε ο Ζοάο Κανσέλο, υπογραμμίζοντας πως «η Μπαρτσελόνα χωρίς τον Μέσι, κέρδισε με 5-1, ενώ η Ρεάλ χωρίς τον Ρονάλντο, έχασε».

Ο Πορτογάλος μπακ, Ζοάο Κανσέλο, μίλησε το «Sky Sport», για την αξία και τη χρησιμότητα του συμπατριώτη του και συμπαίκτη του στη Γιουβέντους και την εθνική Πορτογαλίας, Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Κάθε μέρα προπονούμαι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, έναν παίκτη που έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής 5 Χρυσές Μπάλες. Αν ο Κριστιάνο δεν κερδίσει φέτος, θα είναι απίστευτο. Είναι ο καλύτερος από όλους και την περσινή σεζόν ήταν ο πιο καθοριστικός από οποιονδήποτε άλλο παίκτη. Η Χρυσή Μπάλα δεν μπορεί να κριθεί μόνο από το Μουντιάλ, καθώς το συγκεκριμένο τουρνουά μπορεί να κατακτηθεί μόνο από συγκεκριμένες εθνικές ομάδες. Εάν έχεις γεννηθεί στη Γαλλία, τη Γερμανία ή τη Βραζιλία, αργά ή γρήγορα θα κερδίσεις ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Το να βλέπεις όμως την Πορτογαλία να κερδίζει το Euro, είναι πολύ σπάνιο», ήταν τα πρώτα λόγια του Κανσέλο.

«Ο Ρονάλντο κέρδισε το Champions League, όντας ο απόλυτος πρωταγωνιστής, σκοράροντας 15 γκολ. Όταν παίζει για μια ομάδα, αυτή γίνεται αυτόματα η καλύτερη που υπάρχει. Η απόδειξη είναι το πρόσφατο Clasico. Η Μπαρτσελόνα χωρίς τον Μέσι κερδίζει 5-1, η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς τον Κριστιάνο χάνει 5-1. Αυτή είναι η διαφορά», υπογράμμισε ο Πορτογάλος μπακ.

«Μιλάμε για έναν παίκτη που κάνει τη διαφορά όπου πηγαίνει, καθώς είναι διαφορετικός από όλους τους άλλους. Όταν έφτασε στη Γιουβέντους, όχι μόνο ανέβασε το επίπεδο της ομάδας, αλλά και το ατομικό επίπεδο των συμπαικτών του. Είναι πολλοί αυτοί που μπορούν να δουν όσα κάνει σε ένα παιχνίδι, αλλά αυτό που κάνει στην προπόνηση, είναι ένα θέαμα μόνο για λίγους που θα το απολαύσουν. Παρακολουθώντας τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει, σε κάνει να θέλεις να δουλέψεις καλύτερα και σκληρότερα. Η Γιουβέντους ήταν πάντα ένας μεγάλος σύλλογος, αλλά τώρα με τον Κριστιάνο έχει γίνει ένα από τα φαβορί για το Champions League. Ο Κριστιάνο γεννήθηκε για να κερδίζει και να βοηθάει τους συμπαίκτες του να κερδίζουν», κατέληξε ο Κανσέλο για τον χαρισματικό Πορτογάλο σταρ.

Επιμέλεια: Σταύρος Παπανάγνου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x