Ιταλία

Καπέλο για Ικάρντι: «Αν ήμουν στην Ρεάλ, θα τον υπέγραφα αμέσως»

Με κολακευτικά λόγια μίλησε ο Φάμπιο Καπέλο για τον Μάουρο Ικάρντι, του οποίου δήλωσε οπαδός. Τα καλύτερα είχε να πει επίσης και για τον Γκονζάλο Ιγκουαίν.

Εκθείασε τον Μάριο Ικάρντι ο Φάμπιο Καπέλο, που υποστήριξε πως άμα ήταν στη Ρεάλ Μαδρίτης, θα τον έπαιρνε «αμέσως» για αντικαταστάτη του Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Είμαι οπαδός του Ικάρντι. Άμα ήμουν στην Ρεάλ Μαδρίτης, θα τον υπέγραφα κατευθείαν. Είναι σπεσιαλίστας μέσα στην περιοχή, όπως ήταν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο τα τελευταία του χρόνια στη “βασίλισσα”», είπε ο Ιταλός σε συνέντευξη του στο «Radio Rai».

«Είναι ένας παίκτης που κοιτάζει και αισθάνεται τον στόχο. Ξέρει πώς να κινείται στην περιοχή του πέναλτι όπως λίγοι άλλοι», συνέχισε ο πρώην προπονητής των «μερένχες», με τους οποίους κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, το 1997 και το 2007.

Ο Ικάρντι, που αποτελεί προϊόν της Μασίας, αγωνίζεται για την Ίντερ από το 2013 και έχει βγει δύο φορές πρώτος σκόρερ στη «Σέριε Α». Το 2014-15 που πέτυχε 22 γκολ και πέρσι που σκόραρε 29 φορές!

Ο Καπέλο μίλησε επίσης και για τον προσεχή αντίπαλο του 25χρονου στο ντέρμπι του Μιλάνου, Γκονζάλο Ιγκουαίν, για τον οποίο είχε να πεί τα καλύτερα τόσο σε προσωπικό, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο!

«Όταν έφυγα από τη Μαδρίτη, είχε ήδη τον συντονισμό την νοοτροπία και τις τεχνικές δυνατότητες. Τώρα έχει ενισχυθεί περαιτέρω», ανέφερε ο Ιταλός.

«Είναι παράλληλα ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο σε ανθρώπινο επίπεδο. Ήταν πάντα καλό παιδί», πρόσθεσε για τον Αργεντινό, με τον οποίο συνεργάστηκε στη Ρεάλ το 2007.

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x