Γερμανία

Καπίνο: «Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά, για να έρθω στη Βέρντερ»

Για τους λόγους που επέλεξε τη Βέρντερ Βρέμης, αλλά και το ότι δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή για τη θέση κάτω από τα δοκάρια μίλησε κατά την παρουσίασή του ο Στέφανος Καπίνο.

Σίγουρος ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μια ομάδας όπως η Βέρντερ Βρέμης φάνηκε ο Στέφανος Καπίνο, κατά την επίσημη παρουσίασή του, μια μέρα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του.

«Χαίρομαι πολύ που προχώρησε η μεταγραφή μου. Η προηγούμενη ομάδα μου είχε κάποια θέματα για αυτό, αλλά όλα λύθηκαν, τελικά», σχολίασε αρχικά, ενώ για το ότι θα είναι δεύτερος τερματοφύλακας στην ομάδα, είπε:

«Δεν είναι τόσο ζόρικο να είσαι το νούμερο δύο. Φυσικά, όλοι θέλουν να παίζουν, αλλά θέλω πάρα πολύ να βοηθήσω την ομάδα και τους άλλους τερματοφύλακες. Έχουμε μεγάλη ποιότητα κάτω από τα δοκάρια και μπορούμε να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον».

Για τους λόγους που επέλεξε την ομάδα της Βρέμης, σχολίασε: «Είχα και άλλες προτάσεις, αλλά η Βέρντερ είναι η Βέρντερ. Θα μπορούσα να είμαι πρώτος τερματοφύλακας σε διάφορες ομάδες, αλλά κάποια στιγμή στο μέλλον θα ήθελα να είμαι το νούμερο ένα εδώ. Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να το καταφέρω», ενώ για το γερμανικό πρωτάθλημα και το πέρασμά του από την Μάιντς ανέφερε:

«Η Μπουντεσλίγκα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά για να έρθω. Ήμουν στην Μάιντς όταν ήμουν πολύ νέος. Ήταν καλή ομάδα, αλλά η Βέρντερ είναι σε άλλο επίπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x