Κύπελλο Ελλάδας

Καραδήμος στον ΣΠΟΡ FM: «Αν έδινε το πέναλτι ο Σιδηρόπουλος θα ακούγαμε διάφορα, τώρα είπαμε μπράβο»

Για την εμπιστοσύνη που πρέπει να δείξουμε στην ελληνική διαιτησία μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Λουκάς Καραδήμος, με αφορμή την παρουσία του Ισπανού διαιτητή στον τελικό Κυπέλλου.

Αναλυτικά, όσα είπε στον Σωτήρη Κωσταβάρα στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τον τελικό: «Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος στο γήπεδο. Φαινόταν ότι το ήθελε πιο πολύ, ήταν πιο ζωντανός, είχε ενέργεια. Η ΑΕΚ είχε αδειάσει μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Η γλώσσα του σώματος τα δείχνει όλα αυτά. Πολύ δίκαια ο ΠΑΟΚ το κατέκτησε».

Για το ότι η ΑΕΚ είχε για περισσότερο καιρό και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις: «Είναι και αυτός ένας παράγοντας, αλλά στο σημείο που είχε φτάσει πέρασε καιρός. Μεγάλος παράγοντας νομίζω ήταν ότι ο μεγάλος στόχος είχε κατακτηθεί. Μη ξεχνάμε και ότι ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός φέτος. Απέδειξε σε ένα ακόμα ματς ότι είχε πολύ καλή ομάδα φέτος».

Για την επιλογή του Λουτσέσκου με Μπίσεσβαρ στα άκρα: «Ήταν ένα τρικ του Λουτσέσκου που του βγήκε σε καλό. Φέρνει έναν παίκτη που είναι περισσότερο 10άρι, τον έκανε να συγκλίνει προς τα μέσα και κέρδισε έναν παίκτη από άποψη τακτικής. Άφηνε και περισσότερο χώρο στον Βιεϊρίνια να βγαίνει. Η ουσία είναι πως είναι παίκτης άξονα και όχι ακραίος συγκέντρωνε περισσότερους».

Για τις απουσίες της ΑΕΚ: «Είχε περισσότερους ανασταλτικούς στο κέντρο. Ο Μάνταλος, μετά από τόσο σοβαρό τραυματισμό ήταν δύσκολο να ανταπεξέλθει και λόγω δυνάμεων. Θα ήταν πιο χρήσιμος αν έμπαινε προς το τέλος του ματς».

Για το ότι ο Χιμένεθ άφησε τον Χριστοδουλόπουλο στον πάγκο: «Ίσως σκέφτεται ότι έχει πολύ καλή λύση να τελειώσει το παιχνίδι. Διάβασε το παιχνίδι έτσι. Κάποιες φορές βγαίνει, άλλες δεν βγαίνει».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται ενίσχυση: «Υπάρχει πολύ καλός κορμός στον ΠΑΟΚ. Έχει μπει το νερό στο αυλάκι, έχουν βάλει μυαλό οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Δεν μπορούν να χτίζουν κάθε χρόνο μια ομάδα με 15 μεταγραφές. Αν δεν υπάρχει κορμός είναι πάρα πολύ δύσκολο για όλους».

Για τον ξένο διαιτητή: «Ήταν άψογος. Είμαστε και λίγο προκατειλημμένοι με τους Έλληνες διαιτητές. Αν έδινε αυτό το πέναλτι, για παράδειγμα, ο Σιδηρόπουλος θα ακούγαμε διάφορα ενώ τώρα είπαμε μπράβο στον Ισπανό που το έδωσε. Ας στηρίξουμε κι εμείς τη διαιτησία, δεν γίνεται συνέχεια να γκρινιάζουμε».

Για το αν μπορούμε να συμπεράνουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ, μετά τον τελικό: «Σίγουρα, δεν υπάρχει σαφής απάντηση, αλλά ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει πιο ποιοτική ομάδα. Πολλές φορές δεν αρκεί αυτό. Έχει παίκτες που μπορούν να βγάλουν περισσότερες συνεργασίες. Και η ΑΕΚ βέβαια έχει καλούς παίκτες, αλλά έχει διαφορετικό στιλ παιχνιδιού».

Για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής: «Τελείωσε ένα πρωτάθλημα ένδεκα ομάδων και οι προπονητές και παίκτες κάθονται από το Πάσχα, για να ξαναδουλέψουν τον Αύγουστο. Πρέπει να γίνει καλύτερος προγραμματισμός. Είναι η πηγή του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x