Ιταλία

«Καραδοκούν» Γιουβέντους και Ίντερ για Νταρμιάν

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γιουβέντους και της Ίντερ βρίσκεται ο δεξιός μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ματέο Νταρμιάν.

«Μάχη» πρόκειται να δώσουν Γιουβέντους και Ίντερ για τον δεξιό οπισθοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ματέο Νταρμιάν.

Όπως μεταδίδει ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτσιο, ο νέος προπονητής των «νερατζούρι», Αντόνιο Κόντε, έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ιταλό διεθνή αμυντικό και τον έχει θέσει ψηλά στους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, σε περίπτωση που αποχωρήσει ένας εκ των Ενρίκε Ντάλμπερτ ή Μιράντα.

Την ίδια ώρα, η Γιουβέντους του Μαουρίτσιο Σάρι βρίσκεται σε αναζήτηση ακόμα ενός πλάγιου αμυντικού, μετά την απόκτηση του Λούκα Πελεγκρίνι από τη Ρόμα και ο Νταρμιάν φαντάζει ως ιδανική επιλογή για τους «μπιανκονέρι».

Ο 29χρονος Ιταλός την περσινή σεζόν μέτρησε μόλις επτά συμμετοχές στο «Όλντ Τράφορντ», επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια χρονιά, την 5η διαδοχική του στο Μάντσεστερ, ότι δεν μπορεί να βρει το ρόλο βασικού που επιθυμεί. H διοίκηση, άλλωστε, των «κόκκινων διαβόλων» τον έχει καταστήσει διαθέσιμο προς πώληση έναντι ενός ποσού των 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Έτσι, μία ενδεχόμενη επιστροφή στην πατρίδα του για λογαριασμό κορυφαίου κλαμπ πιθανόν να αναζωογονήσει την καριέρα του 36 φορές διεθνούς ακραίου οπισθοφύλακα.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x