Αγγλία

Κάραγκερ: «Η Λίβερπουλ χρειάζεται πειστική εμφάνιση με Μπόρμουθ»

Η Λίβερπουλ αφήνει πίσω της τις ισοπαλίες με Λέστερ και Γουέστ Χάμ και κοιτάει Μπόρμουθ. Αυτό οφείλει να όπως δήλωσε ο Τζέιμι Κάραγκερ.

Ο Τζέιμι Κάραγκερ τοποθετήθηκε με δηλώσεις του για την τωρινή κατάσταση που που υπάρχει στη Λίβερπουλ και τόνισε πως πρέπει πρέπει να γίνει πειστική εμφάνιση με τη Μπόρμουθ για να σταματήσει και η «γκρίνια» του κόσμου."Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει με τη Λίβερπουλ, αλλά βρίσκεται σε ένα ντεφορμάρισμα. Πρέπει να δούμε πόσο θα κρατήσει. Πρέπει να το αλλάξουν το Σάββατο με την Μπόρμουθ».

«Δεν έχει σημασία τι λέει ο καθένας και η ομάδα δεν πρέπει να δίνει σημασία. Πρέπει να συγκεντρωθεί στους αγώνες και να ξεκινήσει να κερδίζει ξανά. Πρέπει να πραγματοποιήσουμε μια πειστική εμφάνιση το Σάββατο και σταματήσουν όλες τις κριτικές». Πρόσθεσε o πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ

« Η Λίβερπουλ διανύει μια καταπληκτική σεζόν και μέχρι τώρα δεν είχε ένα κακό διάστημα. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να έχει. Συμβαίνει σε όλες τις ομάδες. Μπορεί να μην είναι ντεφορμάρισμα όμως».

«Το μόνο σίγουρο είναι, πως δεν πρέπει να αφήσουν την ΜάντσεστερΣίτι να ξεφύγει με 4 ή 5 πόντους, γιατί τότε θα γίνει πολύ δύσκολο. Αν κερδίσει την Έβερτον, δεν αλλάζει τίποτα. Θα έχει 1 ματς περισσότερο».

« Ο τίτλος κατά τη γνώμη μου θα κριθεί τον Μάρτιο και τον Απρίλιο. ” Ολοκλήρωσε ο Κάραγκερ.
επιμέλεια :Σταύρος Καραμαλάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x