Αγγλία

Κάραγκερ: «Στόχος της Λίβερπουλ πρέπει να είναι οι 100 βαθμοί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα»

Η ομάδα που θα στεφθεί πρωταθλήτρια Αγγλίας στο τέλος της σεζόν πρέπει να συγκεντρώσει τουλάχιστον 100 βαθμούς, σύμφωνα με τον Τζέιμι Κάραγκερ.

Στόχος οι 100 βαθμοί πρέπει να είναι για την Λίβερπουλ και τον Γιούρκγεν Κλοπ, προκειμένου οι «κόκκινοι» να επιστρέψουν στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου έπειτα από 29 χρόνια.

«Νομίζω ότι τόσο για την Λίβερπουλ όσο και για την Μάντσεστερ Σίτι για να κατακτήσουν τον τίτλο πρέπει να είναι οι 100 βαθμοί. Η Σίτι πήρε 100 βαθμούς πριν από δύο χρόνια, 98 πέρυσι. Τα τελευταία 10 με 15 χρόνια αντιμετωπίζεις εκτός έδρας την Γιουνάιτεντ, την Τσέλσι, την Άρσεναλ παίρνεις έναν βαθμό και είσαι ικανοποιημένος αλλά τα τελευταία πέντε χρόνια η Σίτι έχει κάνει σπουδαία διπλά και έτσι το να παίζεις απέναντι σε ομάδες του λεγόμενου Big 6 και να φέρνεις ισοπαλία δεν είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Πρέπει να βγάζεις χαρακτήρα και να μπορείς να κερδίζεις και στα ντέρμπι εάν θέλεις να γίνεις πρωταθλητής. Ακριβώς αυτό συνέβη και με την Λίβερπουλ την περσινή σεζόν. Η Σίτι πήγε στο Old Trafford, στο Stamford Bridge, στο Emirates και κέρδισε. Έδειξε χαρακτήρα στα δύσκολα παιχνίδια και δικαίως πήρε το πρωτάθλημα», επισήμανε ο Κάραγκερ.

«Είναι νωρίς ακόμα. Έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα. Η Σίτι ήταν εντυπωσιακή με την Γουότφορντ αλλά σε λίγες εβδομάδες ακολουθούν εκτός έδρας αναμετρήσεις απέναντι σε ομάδες, τις οποίες πρέπει να κερδίσει εάν θέλει να κόψει και φέτος πρώτη το νήμα», κατέληξε ο Τζέιμι Κάραγκερ.

Επιμέλεια: Βασίλης Μιχάλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x