Super League 2

Καραγκούνης στον ΣΠΟΡ FM: «Δεν έχουμε ιδέα για το μέλλον - Ελπίζουμε για το καλύτερο»

Αβεβαιότητα επικρατεί στις τάξεις των παικτών του Ηρακλή, οι οποίοι όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM ο Βασίλης Καραγκούνης, δεν έχουν καμία ενημέρωση για το μέλλον του «Γηραιού».

Σε απόγνωση βρίσκονται οι παίκτες του Ηρακλή που δεν έχουν καμία ενημέρωση για την κατάσταση του «Γηραιού» και το άμεσο μέλλον, κάτι που τόνισε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Βασίλης Καραγκούνης.

Μια από τις «παλιοσειρές» της ομάδας, αναφέρθηκε στην επικρατούσα κατάσταση και ξεκαθάρισε πως οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν γνωρίζουν τίποτα απολύτως για την επόμενη μέρα, ενώ επεσήμανε πως εκείνοι θα προσπαθήσουν όσο μπορούν να τιμούν την ομάδα, την ιδέα και την ιστορία της.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Καραγκούνης στους Βασίλη Βέργη και Βάιο Τσούτσικα

Για την ενημέρωση που έχουν για την κατάσταση της ομάδας: «Ακόμα δεν ξέρουμε κάτι. Περιμένουμε την επόμενη μέρα. Τίποτα δεν είναι οριστικό και περιμένουμε να δούμε τι θα είναι αυτό. Κάποια πράγματα θα πρέπει να μπαίνουν στη σειρά για να ξέρουν και οι παίκτες τι θα γίνει με την ομάδα. Μέχρι να επισημοποιηθούν κάποια πράγματα δεν μπορούμε να μιλάμε με σιγουριά για το τι γίνεται. Δεν ξέρω κατά πόσο οι παίκτες – αρκετά παιδιά είναι καινούρια – γνωρίζουν τα ποσά που χρωστάει η ομάδα και τα μεγέθη τους, αλλά εγώ είμαι σε θέση να γνωρίζω κάποια πράγματα από μέσα.

Για τους παίκτες και πως το αντιμετωπίζουν: «Την αισιοδοξία προσπαθούμε να τη βρούμε μεταξύ μας οι παίκτες. Από την διοίκηση μας έχουν ενημερώσει ότι γίνονται ορισμένες προσπάθειες. Από εκεί και πέρα προσπαθούμε να δούμε αν θα υπάρξει κάτι που μπορεί να φέρει σταθερότητα στην ομάδα. Έχουμε έρθει σε επαφή με τον ΠΣΑΠ, προσπαθούμε να δούμε όλες τις παραμέτρους. Είμαστε όμως στον Ηρακλή, τιμάμε τη φανέλα που φοράμε, το σωματείο που είμαστε. Γίνονται πράγματα που δεν τιμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και πόσο μάλλον τον Ηρακλή, με την ιστορία που έχει. Είμαστε αισιόδοξοι και μας καίει το τι θα γίνει με την ομάδα».

Για το μέλλον του «Γηραιού»: «Υπάρχει τεράστια ανησυχία για τον κόσμο και το τι θα γίνει. Υπάρχει και αγανάκτηση για όλα αυτά που γίνονται. Κανείς δεν έχει έρθει να μας ενημερώσει για το αν υπάρχει κάποιος που να θέλει την ομάδα. Όλοι πρέπει να προσπαθήσουν ώστε να βοηθήσουν έστω και την τελευταία στιγμή. Μακάρι να βρεθεί μια λύση για τον Ηρακλή, τον κόσμο του και την ιδέα αυτής της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x