Stoiximan Super League

Καραπαπάς για Βέλλιο: «Μπράβο στον Γ. Σαββίδη που διαφημίζει παίκτες του Ολυμπιακού»!

Παίκτη του Ολυμπιακού(!) χαρακτήρισε τον Βέλλιο ο Κώστας Καραπαπάς, σχολιάζοντας σκωπτικά την ανάρτηση του Γ. Σαββίδη για τον 25χρονο επιθετικό! «Συμφωνώ, είναι ο καλύτερος Έλληνας φορ», τόνισε!

Μεταγραφική… βόμβα από τον Κώστα Καραπαπά;

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ρωτήθηκε στη μεικτή ζώνη του «Γ. Καραϊσκάκης», μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, για την ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη για τον Απόστολο Βέλλιο και απάντησε σκωπτικά, χαρακτηρίζοντας παίκτη των «ερυθρόλευκων» τον 25χρονο επιθετικό!

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του Κώστα Καραπαπά:

«Συμφωνώ απόλυτα με τον Γιώργο Σαββίδη ότι ο Βέλλιος είναι ο καλύτερος Έλληνας φορ και μπράβο του που διαφημίζει παίκτες του Ολυμπιακού!

Και επειδή τον κάλεσε και στον ΠΑΟΚ, να του πω ότι έπρεπε να τον πάρει όταν τον πουλούσε ο Ηρακλής.

Τώρα, δυστυχώς, δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να τον αποκτήσει…
»

Θυμίζουμε, νωρίτερα και πριν το ποστάρισμα του μέλους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο πατέρας και μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Κώστας Βέλλιος, είχε εκφράσει μέσω Facebook την οργή του για το γεγονός πως ο Έλληνας διεθνής έμεινε για 17ο ματς εκτός αποστολής της Νότιγχαμ Φόρεστ, αφήνοντας, μάλιστα, σαφείς αιχμές για τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Για να ακολουθήσει το κάλεσμα Σαββίδη…

Αξίζει να θυμίσουμε, επίσης, πως ο Βέλλιος είχε «παίξει» έντονα το περασμένο καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό, αλλά παρέμεινε, τελικά, στην αγγλική ομάδα, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x