Stoiximan Super League

Καραπαπάς: «Να πάνε η γυναίκα και ο γιος Σαββίδη στη συνάντηση με FIFA-UEFA. Γελάει το σύμπαν...»

«Επίθεση» στον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη εξαπέλυσε ο γ’ αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, αναφερόμενος στα σημερινά γεγονότα.

Φουλ επίθεση από τον Κώστα Καραπαπά σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Ο Γ’ αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στα σημερινά γεγονότα στη συνεδρίαση της ΕΕΑ, τονίζοντας ότι δεν απάντησαν για τίποτα.

«Γελάει μαζί σας όλη η Ελλάδα», αναφέρει στο Facebook, προσθέτοντας: «όταν γίνει η συνάντηση του Ολυμπιακού και των άλλων 3 με FIFA και UEFA, να πάει η γυναίκα του Σαββίδη και ο γιος του αφού σε αυτόν ανήκει ο ΠΑΟΚ».

Αναλυτικά η ανάρτησή του
«Δεν απάντησαν για τίποτα, ο Καλπαζίδης αγνοείται, οι RFA η dimera η belterra και δεν ξέρω και εγω ποιά άλλη τέρα, δεν είχαν ενημερωθεί εγκαίρως (και καλά) για να δώσουν απαντήσεις.

Τουλάχιστον οι τράπεζες απάντησαν ότι ο μεγιστάνας Καλπατζίδης έβαλε 6,7 εκατομμύρια στην Dimera. Τα 6,7 που του είχαν βάλει την προηγούμενη.

Καλά ρε τι μεγιστάνας είναι αυτός να γυρνάει μία επτάδα μύρια με τόση άνεση; Αυτούς τους έπιασαν με το ελάφι στην πλάτη και προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι μυγάκι!

Και η επικοινωνία τους (γελάει το σύμπαν) είναι ότι δεν ανήκει ο ΠΑΟΚ στον Ιβάν Σαββίδη.

Εντάξει, όταν γίνει η συνάντηση του Ολυμπιακού και των άλλων 3 με FIFA και UEFA, να πάει η γυναίκα του Σαββίδη και ο γιος του αφού σε αυτόν ανήκει ο ΠΑΟΚ.

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Γελάει μαζί σας όλη η Ελλάδα…

Τα στοιχεία ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ και δεν αφήνουν περιθώρια σε κανέναν. Δεν υπάρχει δρόμος παρά ο δρόμος της κάθαρσης…
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x