Stoiximan Super League

Καραπαπάς: «Στοχοποίηση του Εφέτη που θα δικάσει την ΑΕΚ»

Θέση για δημοσίευμα που αφορά τον Εφέτη που θα αποφασίσει για την έφεση της ΑΕΚ για τα επεισόδια του ΟΑΚΑ στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός πήρε ο υπεύθυνος επικοινωνίας των «ερυθρολεύκων», Κώστας Καραπαπάς.

Στην αντεπίθεση περνά ο Ολυμπιακός μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά.

Με αφορμή δημοσίευμα το οποίο αναφέρεται στον Εφέτη που θα αποφανθεί για την τύχη της έφεσης που έχει καταθέσει η ΑΕΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους», ο Κώστας Καραπαπάς μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook κάνει λόγο για στοχοποίηση του Γεράσιμου Διονυσσάτου και για εκβιασμό από της πλευράς του Μέσου που έχει γράψει το ρεπορτάζ.

Υπενθυμίζεται ότι η «Ένωση» έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών και με τιμωρία δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά η ανάρτηση του υπεύθυνου Επικοινωνίας των «ερυθρολεύκων»:

Το παραμάγαζο (zougla.gr) και το πιστόλι του Μελισσανίδη (Μάκης Τριανταφυλλόπουλος), έπιασαν δουλειά με τη στοχοποίηση του Εφέτη που θα δικάσει την ΑΕΚ σε δεύτερο βαθμό. «Προσοχή λοιπόν» είναι οι τελευταίες δυο λέξεις στο «ρεπορτάζ» - εκβιασμό του zougla.gr που μιλάει για Παραδικαστικό κύκλωμα και αφήνει υπόνοιες για τον δικαστικό λειτουργό. Υπάρχει Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων άραγε να αντιδράσει σε έναν ακόμα εκβιασμό;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x