Για απόφαση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς να «τελειώσει» τον γυμναστή του Ολυμπιακού, Χρήστο Μουρίκη, έκανε λόγο μερίδα του Τύπου, με τον Κώστα Καραπαπά να διαψεύδει όσα γράφτηκαν.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, έδωσε τις απαντήσεις του μέσω του λογαριασμού του στο facebook, τονίζοντας ότι ο Τάκης Λεμονής ήταν αυτός που «τελείωσε» τον Μουρίκη.

Παράλληλα, έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, τονίζοντας ότι η ομάδα θα παλέψει μέχρι το τέλος.

Όσα ανέφερε ο Κώστας Καραπαπάς

Απο το ΦΩΣ των ΣΠΟΡ δεν περιμέναμε να σεβαστούν τα δύσκολα. Εδω και στα εύκολα προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Αλλά επειδή αυτές τις κρίσιμες στιγμές δεν θα αφήσουμε να τρελλαθεί ο κόσμος και να παρασύρονται δικοί μας άνθρωποι, δυο διευκρινίσεις για σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας.

1. Η διοίκηση ζήτησε απο τον Χάσι την πρόκριση στους ομίλους όπως θα τη ζητούσε απο κάθε προπονητή! Προφανέστατα δε θα πεί η διοίκηση τι προετοιμασία θα γίνει και πως θα γίνει αυτή. Γι αυτό αποφασίζουν ΜΟΝΟ οι προπονητές. Το να γράφουν ότι ζητήσαμε χαλαρή ή σκληρή προπόνηση, είναι γελοίο τουλάχιστον.

2. Ο Χρήστος Μουρίκης έφυγε απο το Ρέντη με εισήγηση του Τάκη Λεμονή και ΟΧΙ του Ντάρκο Κοβασεβιτς όπως ψευδώς γράφει η εφημερίδα. Και κατά κοινή ομολογία στο Ρέντη, απο τότε υπάρχουν μεγάλα ζητήματα με την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών.

Προσπαθούμε να γυρίσουμε την κατάσταση και θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους. Άσχετα με το πόσοι θα σταθούν δίπλα μας, δε θα αφήσουμε τα ψέμματα των χορηγούμενων απο τον ΟΠΑΠ να περνούν έτσι...


Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ