Αγγλία

Κάραχερ: «Πρέπει να φύγει από τη Γιουνάιτεντ ο Ράσφορντ, αν θέλει να εξελιχθεί»

Την πεποίθηση πως μια πιθανή αποχώρηση του Ράσφορντ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μόνο καλό θα του κάνει, εξέφρασε ο Τζέιμι Κάραχερ.

Ο θρυλικός αμυντικός της Λίβερπουλ και, πλέον, σχολιαστής στην τηλεόραση του Skysports, πιστεύει πως ο Μάρκους Ράσφορντ δύσκολα θα καταφέρει να βγει από τη σκιά του Λουκάκου και τον προτρέπει να αφήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να πάει σε μια ομάδα στην οποία θα πάρει τον χρόνο συμμετοχής που χρειάζεται για να εξελιχθεί σε επιθετικό κορυφαίου επιπέδου.

Σε ερώτηση για το αν ο Ράσφορντ πρέπει να αποχωρήσει από το «Όλντ Τράφορντ» για να πάει σε μια ομάδα στην οποία θα έχει πιο σημαντικό ρόλο, απάντησε: «Έτσι πιστεύω. Φτάνεις στο σημείο να αναρωτηθείς αν θα καταφέρει ποτέ να είναι βασικός στην εθνική Αγγλίας ή ο βασικός κεντρικός επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε αυτή τη θέση πρέπει να είσαι παίκτης κορυφαίας ποιότητας. Ο Ράσφορντ δεν είναι ακόμα, αλλά μπορεί να είναι στα 24 του. Ο Λουκάκου αυτή τη στιγμή φαίνεται πως είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς, οπότε ο Ράσφορντ ίσως πρέπει να φύγει για να επιστρέψει στο μέλλον σε μια απ’ τις μεγάλες ομάδες», τόνισε.

Στη συνέχεια εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Ράσφορντ πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα του Λουκάκου, ο οποίος είχε αποχωρήσει στο παρελθόν από την Τσέλσι για να πάει στην Έβερτον όπου θα αγωνιζόταν περισσότερο, λέγοντας: «Δεν βλέπω πώς μπορεί ο Ράσφορντ να αντικαταστήσει τον Λουκάκου όσο ο δεύτερος βρίσκεται εκεί. Αλλά και ο Λουκάκου πριν κάποια χρόνια αναγκάστηκε να φύγει από την Τσέλσι για να πάει στην Έβερτον. Κατέληξε να γίνει κορυφαίος σκόρερ και στην συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Έβερτον είναι ένας σύλλογος στον οποίο ένας παίκτης σαν το Ράσφορντ ξέρει ότι μπορεί να παίζει κάθε εβδομάδα. Την περασμένη σεζόν, έκανε ένα κακό παιχνίδι κόντρα στη Μπράιτον και ο Λουκάκου τον αντικατέστησε κατευθείαν στο επόμενο παιχνίδι. Αυτό είναι το πρόβλημα που θα έχει πάντα στη Γιουνάιτεντ», πρόσθεσε.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x