Europa League

Καρντόσο: «Δεν χάνω την ενέργειά μου, έχουμε 90 λεπτά ακόμη…»

Στον κόσμο του έδειξε ο Μιγκέλ Καρντόσο μετά τη νέα απογοητευτική εμφάνιση και ήττα της ΑΕΚ από την Τράμπζονσπορ.

Χωρίς επίγνωση της απογοήτευσης που έχει σκορπίσει η ΑΕΚ με τις εμφανίσεις της, η οποία κορυφώθηκε με τη βαριά ήττα από την Τράμπζονσπορ, παρουσιάστηκε ο Μιγκέλ Καρντόσο.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος εντόπισε ως σοβαρότερο πρόβλημα ότι απλώς η ομάδα δεν έχει σταθερότητα και ισορροπία στο παιχνίδι της.

Παράλληλα, τόνισε ότι δεν χάνει την ενέργεια και την πίστη στη δουλειά του, τονίζοντας ότι υπάρχει ένα ακόμη 90λεπτο στη ρεβάνς και αυτό που προέχει στην παρούσα φάση είναι να συγκεντρωθούν οι παίκτες στο ματς με την Ξάνθη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρντόσο

Για το γεγονός ότι για δεύτερο παιχνίδι που στραβώνει η ΑΕΚ δεν μπορεί να αντιδράσει: «Κάναμε ένα αρκετά ενδιαφέρον πρώτο ημίχρονο. Παρά το ημίχρονο που υπήρχε στο ημίχρονο το οποίο προήλθε από τα κόρνερ, είχαμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξαν στιγμές που χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στην επιθετική ανάπτυξη και αρχίσαμε να κάνουμε λάθη όταν είχαμε την μπάλα, τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος και έφτασε στα γκολ».

Για το ότι ο προπονητής της Τράμπζονσπορ είπε ότι «η ΑΕΚ έπαιξε όσο καλά μπορούσε» και αν αυτό είναι όντως το καλύτερο που μπορεί η ΑΕΚ: «Είχαμε κάποιες καλές στιγμές κατά τη διάρκεια του ματς και αυτό που πρέπει να ψάξουμε είναι μια μεγαλύτερη σταθερότητα για να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε κάποια λεπτά του αγώνα. Στο β’ ημίχρονο προσπαθούσαμε να επιτεθούμε πιο γρήγορα από όσο έπρεπε, χάσαμε την μπάλα, μεγάλωσε η απόσταση των γραμμών και ο αντίπαλος το εκμεταλλεύτηκε. Όντως πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη ισορροπία στο παιχνίδι μας».

Για τις σκέψεις του σχετικά με το πώς μπορεί να βελτιωθεί η ΑΕΚ μετά από τρεις προβληματικές εμφανίσεις: «Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι υπάρχουν ακόμα 90 λεπτά να παίξουμε. Δεν είμαι ηλίθιος να μην καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολη η κατάσταση, αλλά υπάρχει μια έκφραση, “δεν είμαστε αυτό που μας συμβαίνει, αλλά αυτό που κάνουμε γι’ αυτό που μας συμβαίνει”.

Είμαι σίγουρος, γιατί μίλησα με τους παίκτες, ότι κανείς δεν είναι χαρούμενος. Ξέρουμε ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα γιατί δουλεύουμε μαζί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή ότι έχουμε ένα ματς σε 72 ώρες και πρέπει να φτάσουμε στις καλύτερες συνθήκες για να κερδίσουμε. Μην περιμένετε από μένα να χάσω την ενέργεια μου, να αντιδράσω διαφορετικά. Από αύριο πρέπει να έχουμε νέα ενέργεια για να αντιμετωπίσουμε το επόμενο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x