Champions League

Καρεμπέ: «Αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ. Απόψε θα παλέψουμε»!

Ο Κριστιάν Καρεμπέ αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Ολυμπιακού μέχρι τους ομίλους και με αφορμή την πρεμιέρα με την Τότεναμ μίλησε για τα μεγάλα ματς που περιμένουν τους ερυθρόλευκους.

Απόλυτα δίκαιη χαρακτήρισε την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League o Κριστιάν Καρεμπέ. O αθλητικός διευθυντής των ερυθρόλευκων, μιλώντας στο «Cosmote Sport», στάθηκε στην προσπάθεια που πρέπει να κάνουν οι παίκτες στο ματς με την Τότεναμ αλλά και στην αυτοπεποίθηση που υπάρχει εντός των αποδυτηρίων.

«Αξίζαμε να βρισκόμαστε στην κορυφαία διοργάνωση, είμαστε περήφανοι γιατί τα παιδιά έχουν κάνει τα πάντα. Απόψε πρέπει να παλέψουμε όσοι πιο πολύ μπορούμε γιατί αντιμετωπίζουμε την περσινή φιναλίστ, μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί γιατί αντιμετωπίζουμε μεγάλες ομάδες, πρέπει να παλέψουμε, σήμερα θα κριθεί το μέλλον μας και ελπίζουμε να είναι θετικό. Ξέρουμε ότι η Τότεναμ είναι πολύ δυνατή επιθετικά. Πρέπει να την αντιμετωπίσουμε, έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και σήμερα εκπαιδεύουμε τους παίκτες μας για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους παιχνίδια, τα οποία παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο για το μέλλον τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x