Champions League

Καρεμπέ: «Αυτή η Ρεάλ είναι παραπάνω από υπεργαλαξιακή»

Ο Κριστιαν Καρεμπε, θεωρεί πολύ επικίνδυνη την επίθεση της Λίβερπουλ, αλλά τόνισε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι κάτι παραπάνω από υπεργαλαξιακή και η τριπλέτα ΒBC θα πρωταγωνιστήσει και πάλι.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ βρίσκεται στην Αθήνα για την εκδήλωση «City of Champions» της Heineken, και μιλώντας στην ισπανική «Marca» αποθέωσε τον Ζινεντίν Ζιντάν, ενώ χαρακτήρισε τη σημερινή Ρεάλ Μαδρίτης κάτι παραπάνω από υπεργαλαξιακή.

O πρώην άσος της Ρεάλ, που έχει σηκώσει με τη "Βασίλισσα" δύο τρόπαια Champions League, το 1998 και 2000, θεωρεί τους Μαδριλένους ακλόνητο φαβορί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κριστιάν Καρεμπέ:

Για τον αποψινό τελικό: «Για τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα είναι εύκολο. Η Λίβερπουλ έχει τρεις επιθετικούς στην επίθεση, τους Σαλάχ, Μανέ και Φιρμίνο, που κάνουν τη διαφορά. Ο Ράμος και η άμυνα θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, όμως η Ρεάλ κατέχει την εμπειρία και στους τελικούς πάντα έχει καταφέρει νίκες. Υπάρχει μια ειδική σχέση μεταξύ αυτής της ομάδας και του Κυπέλλου Ευρώπης».

Για το γεγονός ότι η Ρεάλ μπορεί να φτάσει σε τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση: «Είναι απίστευτο να φτάνεις σε τρεις συνεχόμενους τελικούς. Είναι μια ομάδα παραπάνω από θρυλική, παραπάνω από ‘galacticos’… Είναι μια ομάδα υπεργαλαξιακή! Την πρώτη φορά είπαν ότι είναι τύχη, τη δεύτερη ότι υπήρχε κάτι… Από την πρώτη στιγμή, από την πρώτη μέρα, ο Ζιντάν έχει κάνει τεράστια δουλειά. Φαίνεται το άγγιγμά του».

Για τον Ζιντάν: «Από τη στιγμή που αποφάσισε ότι θα γίνει προπονητής, ήμουν σίγουρος ότι θα είναι πετυχημένος. Έχει προετοιμαστεί από τη βάση, δούλεψε στην ακαδημία και έφτασε στην πρώτη ομάδα. Τον βλέπω στον πάγκο το ίδιο ανταγωνιστικό όσο όταν έπαιζε. Ποτέ δεν θέλει να χάνει και πάντα ψάχνει την τελειότητα. Όταν ήταν παίκτης, έμενε μετά τις προπονήσεις για να δουλέψει και να βελτιώσει τα κοντρόλ του, τις πάσες του. Και τώρα κάνει το ίδιο με τους ποδοσφαιριστές του».

Για τον ποιον θέλει να δει απόψε δίπλα στον Κριστιάνο: «Πιστεύω ότι θα παίξει ο Μπενζεμά. Έπαιξε καλά κόντρα στη Μπάγερν με δύο γκολ και μακάρι να το επαναλάβει και στον τελικό. Προτιμώ το BBC από την επίθεση της Λίβερπουλ. Ο Μπείλ είναι σε φόρμα και αν παίξει θα πρωταγωνιστήσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x