Καμία διάθεση να έρθει σε ρήξη με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας δεν έχει ο Ολυμπιακός για την υπόθεση του Ντανιέλ Ποντένσε, όπως ξεκαθάρισε ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων των Πειραιωτών, Κριστιάν Καρεμπέ.

Μιλώντας αποκλειστικά στην πορτογαλική «O’ Jogo», ο Γάλλος τόνισε ο παίκτης ανήκει πλέον στον Ολυμπιακό, αλλά η Σπόρτινγκ είναι ένα φιλικό σωματείο και ως εκ τούτου οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν καμία διάθεση να έρθουν σε διαμάχη με τη διοίκηση των «λιονταριών» και στόχος είναι να επιτευχθεί μια συμβιβαστική λύση.

«Ο Ποντένσε είναι δικός μας, έχει υπογράψει ήδη, είναι στην ομάδα μας, αλλά η Σπόρτινγκ είναι ένα φιλικό σωματείο και θα βρούμε τη λύση. Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία ομηρίας από τα δικαστήρια και θα έρθουμε σε συνεννόηση. Δεν θα υπάρξει πόλεμος. Η Σπόρτινγκ και ο Ολυμπιακός θα έρθουν σε συμφωνία», είπε ο Καρεμπέ και πρόσθεσε για την περίπτωση του Οτζίτζα-Οφόε:

«Ο Οτζίτζα είναι ένας παίκτης που παρακολουθείται πολύ καιρό από τη Σπόρτινγκ και γνωρίζουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ