Champions League

Καρεμπέ: «Μεγάλη στιγμή για τον Ολυμπιακό»

Ως μία ωραία ποδοσφαιρική ευκαιρία και μεγάλη στιγμή για τον Ολυμπιακό, χαρακτήρισε ο Κριστιάν Καρεμπέ την αποψινή αναμέτρηση με τη Μπαρτσελόνα, μιλώντας στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «COPE».

Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα των εκπροσώπων του Τύπου για την αποψινή αναμέτρηση Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα, λόγω του… ισπανικού παρελθόντος του, είναι ο Κριστιάν Καρεμπέ. Με καριέρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο σύμβουλος στρατηγικής της διοίκησης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, μίλησε σε ισπανούς δημοσιογράφους απεσταλμένους στην Ελλάδα για τον αγώνα στο «Καραϊσκάκη».

Συγκεκριμένα, παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «COPE», τονίζοντας τα εξής: «Για μας είναι μία μεγάλη στιγμή αλλά και μία ωραία ποδοσφαιρική ευκαιρία το παιχνίδι μας με την Μπαρτσελόνα. Συνεχίζω να έχω επαφές με την Ρεάλ Μαδρίτης και να πηγαίνω. Διαβάζω εφημερίδες και ακούω και το COPE και ελπίζω παρά το -8 ότι η Ρεάλ θα πάρει το πρωτάθλημα».

Στη συνέχεια, μιλώντας για τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα, επεσήμανε: «Έχουμε στον Ολυμπιακό ένα μπάτζετ 65 εκατ. αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί φυσικά με την Μπαρτσελόνα. Όταν μία ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα έχει τέτοιο μπάτζετ την βοηθάει ακόμα πιο πολύ. Για μένα πάντως η Ρεάλ παραμένει άκρως ανταγωνιστική».

Τέλος, ερωτηθείς για το ποιόν προτιμά εκ των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, απάντησε: «Για μένα πάντα θα αξίζουν τον τίτλο των κορυφαίων. Εάν μου λέγανε να υπογράψω τον έναν ή τον άλλον θα τους υπέγραφα και τους δύο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x