Europa League

Καρεμπέ: «Να κάνουμε βήμα πρόκρισης κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου»

Για το ματς με την Ντιναμό Κιέβου μίλησε στην Cosmote TV ο Κριστιάν Καρεμπέ, ενώ αναφέρθηκε και σε αυτό με την Μίλαν που έδωσε στον Ολυμπιακό την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στους «16» του Europa League θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κριστιάν Καρεμπέ στην Cosmote TV, με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας να αναφέρεται και στο ματς... ορόσημο με την Μίλαν.

«Ξέρουμε ποιοι είναι οι στόχοι μας. Εχουμε μπροστά μας ένα μονοπάτι και ξέρουμε τι μας περιμένει. Από την αρχή γνωρίζαμε ότι το πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας αυτό το διάστημα θα ήταν δύσκολο. Αυτό που θέλουμε είναι να βελτιωθούμε και να συνεχίζουμε να κερδίζουμε», είπε αρχικά.

Για το αν αποτελεί οδηγό για τον Ολυμπιακό το παιχνίδι με την Μίλαν: «Εχουμε κάνει πολύ καλά παιχνίδια στη φετινή σεζόν. Φυσικά ο αγώνας με την Μίλαν είναι σημείο αναφοράς στη φετινή μας πορεία. Εκτός από την αναμέτρηση με την ιταλική ομάδα, παίξαμε πολύ καλά και στο παιχνίδι με την Μπέτις, αλλά και σε πολλά παιχνίδια πρωταθλήματος. Είναι μια διαφορετική βραδιά και θέλουμε να παίξουμε καλά για να προκριθούμε».

Για το ποιο σκορ θα ήθελε ενόψει της ρεβάνς: «Θέλουμε τη νίκη, με την οποία θα κάνουμε ένα βήμα για την πρόκρισή μας. Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά σκορ, αλλά αυτό που θέλουμε είναι η νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x