Champions League

Καρεμπέ: «Θα μου άρεσε να κερδίσει η Μπαρτσελόνα το Champions League για τον Βαλβέρδε»

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού τόνισε ότι η Ρεάλ πάντα είναι φαβορί, αλλά θα προτιμούσε να κερδίσει το Champions League η Μπαρτσελόνα λόγω Ερνέστο Βαλβέρδε.

«Θα μου άρεσε να κερδίσει η Μπαρτσελόνα το Champions League για τον Βαλβέρδε, επειδή δουλεύει καλά. Έχει ομαδάρα, όμως και η Ρεάλ έχε το κάτι για να κερδίσει αυτή τη διοργάνωση», εξομολογήθηκε ο Καρεμπέ, πρωταθλητής Ευρώπης του 1998, σε μία συνέντευξή του στο «Sportium».

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ και νυν αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, θεωρεί ότι η Ρεάλ «είναι πάντα υποψήφια και φαβορί» για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

«Εδώ και πέντε χρόνια κερδίζει τα πάντα και πρέπει να δεχτούμε ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να διατηρήσει τα σκήπτρα της στην Ευρώπη για ακόμη έναν χρόνο».

Ο Κριστιάν Καρεμπέ σχολίασε και τους ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας».

«Ο Μπέιλ χωρίς τον Ρονάλντο πρέπει να είναι ο ηγέτης της επιθετικής γραμμής της Ρεάλ. Ο Μπενζεμά έχει περισσότερες σεζόν, έχει βάλει πολλά γκολ και η θέση του του επιτρέπει να τα βάζει. Ο Κουρτουά επιλέχθηκε ως ο κορυφαίος τερματοφύλακας του Μουντιάλ. Αξίζει να φορά τη φανέλα της Ρεάλ, τώρα πρέπει να το δείχνει κάθε φορά που παίζει. Δεν είναι εύκολο, αλλά έτσι είναι», κατέληξε ο Γάλλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x