Κύπελλο Ελλάδας

Καρέρα: «Είμαι ευχαριστημένος μόνο με το αποτέλεσμα, όχι με το πώς παίζαμε»

Ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά όχι από την εικόνα της ομάδας συνολικά, εμφανίστηκε ο Μάσιμο Καρέρα μετά τη νίκη της ΑΕΚ με 4-0 επί του Παναιτωλικού και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Μπορεί η ΑΕΚ να συνέτριψε με 4-0 τον Παναιτωλικό και να προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, όμως ο Μάσιμο Καρέρα δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της Ένωσης γενικά, όπως δήλωσε στη Συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάσιμο Καρέρα:

Για το πώς είδε τους Αραούχο, Λιβάια και Ολιβέιρα στην ενδεκάδα: «Βλέπω την εικόνα όλης της ομάδας, όχι μόνο της επίθεσης. Είμαι ευχαριστημένος μόνο με το αποτέλεσμα. Δεν είμαι χαρούμενος με το πώς παίζαμε, ειδικά στο πρώτο μέρος γιατί κάθε παίκτης έπαιζε για τον εαυτό του. Δεν είμαι ευχαριστημένος συνολικά από την εμφάνιση».

Για την κίνηση χωρίς την μπάλα από τη μέση και μπροστά και πως την κρίνει: «Δεν υπάρχει μια τέλεια ομάδα, μια ιδανική ομάδα. Εμείς δουλεύουμε για να βελτιωνόμαστε. Η ομάδα πρέπει να δίνει πάντα το 100%. Να παλεύει στο 100% και να παίζει το κάθε ματς σαν να είναι το τελευταίο του αιώνα. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς».

Για τη βελτίωση της άμυνας: «Προφανώς είναι κάτι που δίνει εμπιστοσύνη στους παίκτες μας, αλλά το πώς παίζεις είναι ένα άλλο θέμα. Πουθενά δεν είναι γραμμένο ότι επειδή είμαστε η ΑΕΚ θα νικήσουμε. Για να νικάμε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δίνουμε το 100%».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x