Ισπανία

«Καρφί» Πικέ για Ρεάλ: «Οι διαιτητές επηρέασαν τον τίτλο – Μάθημα για το μέλλον»

Καυστικά σχόλια για τη συμπεριφορά της διαιτησίας στη φετινή La Liga έκανε ο Ζεράρ Πικέ. «Προτιμώ να το σηκώσει η Γιουβέντους», είπε για τον τελικό του Champions League.

Την συνδρομή της διαιτησίας στην απώλεια του πρωταθλήματος από την Μπαρτσελόνα επικαλέστηκε ο Ζεράρ Πικέ, σε δηλώσεις του ενόψει του τελικού Κυπέλλου με την Αλαβές.

Ο διεθνής αμυντικός τόνισε πως είναι απαραίτητη η χρήση βίντεο αλλά και η ανάγκη για τους Καταλανούς να κοιτάξουν μπροστά, ενώ εξέφρασε τη θέλησή του να δει την Γιουβέντους να σηκώνει το Champions League στον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά, όσα είπε:
Για το αν πιστεύει πως όλα ήταν εναντίον της Μπαρτσελόνα την περασμένη σεζόν: «Όχι. Για την ακρίβεια, πιστεύω ότι οι διαιτητές επηρέασαν το αποτέλεσμα, αλλά δεν θα φτιάξω λίστα για να έχω δικαιολογία. Κέρδισαν και αυτό είναι. Τώρα πρέπει να γυρίσουμε σελίδα και να συνεχίσουμε. Οι εμπειρίες της περασμένης σεζόν μας οδηγούν στην χρησιμοποίηση VAR (Video Assistant Referee). Δεν βοηθάει κανέναν να κλαιγόμαστε. Υπήρχαν παιχνίδια που θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Κάποιες φορές δεν αρκεί να είσαι στο ίδιο επίπεδο με τους αντιπάλους. Είναι ένα μάθημα για το μέλλον, πρέπει να είμαστε καλύτερη ομάδα»

Για τον τελικό του Champions League: «Είμαι συγκεντρωμένος στον δικό μας αυριανό τελικό. Να κερδίσει η καλύτερη ομάδα στο Κάρντιφ. Θα προτιμούσα να δω την Γιουβέντους νικήτρια, αλλά όποιος κι αν το πάρει δεν θα αλλάξει τίποτα σχετικά με τη δική μας χρονιά. Του χρόνου θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε περισσότερους στόχους».

Για τον τελικό Κυπέλλου με Αλαβές: «Είναι η μεγάλη αποκάλυψη, γιατί τα πάνε πολύ καλά και τώρα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γράψουν ιστορία, οπότε θα έχουν τεράστιο κίνητρο. Πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε τον έλεγχο και να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι».

Για το τελευταίο παιχνίδι του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα: «Του αξίζει ένα καλό φινάλε, γιατί είναι καλός προπονητής. Ένας από τους καλύτερους στην ιστορία του συλλόγου και του αξίζει να φύγει με ένα τρόπαιο. Ξέρω ότι δεν έχει την καλύτερη σχέση με εσάς, τους δημοσιογράφους, αλλά έχει κερδίσει όλους εμάς. Αυτά τα τρία χρόνια ήταν φανταστικά. Θέλω να φύγει με ένα μετάλλιο νικητή και χαρούμενος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x