Μάλλον περισσότερο φούντωσε παρά έσβησε ο Σέρχιο Ράμος τη φλόγα γύρω από τη φημολογία πως υπάρχει δυσαρέσκεια στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης για τη συμπεριφορά του Κριστιάνο Ρονάλντο με όσα δήλωσε.

«Το να λέμε αν κάτι ενοχλεί ή όχι δεν βοηθά και πολύ τα συμφέροντα της ομάδας. Ο καθένας στην ομάδα μπορεί να έχει τη δική του άποψη, ίσως κάποιοι να επηρεάζονται περισσότερο από άλλους, αλλά δεν πρόκειται να αλλάξουμε τον τρόπο που λειτουργεί ο Κριστιάνο αυτή τη στιγμή. Πάντα ο ίδιος ήταν και δεν με εκπλήσσει ότι ακόμη και σε μια νίκη με 3-0 είχε αυτή τη δυσαρεστημένη έκφραση επειδή δεν σκόραρε ο ίδιος. Είναι τέτοια η φιλοδοξία του. Όμως εμείς ξέρουμε πώς να τον χειριστούμε, γιατί στο κάτω-κάτω κάνει τόσα πολλά σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ίσως ο τρόπος του να μην είναι ο καλύτερος και ίσως σε κάποιους να μην αρέσουν τέτοιες κινήσεις, αλλά εγώ προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι για το αν θα σκοράρει ο Ρονάλντο, ο Ίσκο ή ο Κέιλορ Νάβας. Χαίρομαι το ίδιο, σαν να είχα σκοράρει εγώ. Προφανώς ο Ρονάλντο έχει έναν άλλο ρόλο, διεκδικεί το Χρυσό Παπούτσι, τη Χρυσή Μπάλα και τόσες ατομικές διακρίσεις που επηρεάζεται από τα γκολ που πετυχαίνει, αλλά θεωρώ πως δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις από τη στιγμή που προσφέρει τόσα στη Ρεάλ και είναι δύσκολο να ενοχληθείς από μια κίνησή του», ανέφερε ο αρχηγός της «βασίλισσας».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ