Γενικά

«Καρφιά» Ικάρντι για την Αργεντινή: «Πριν δεν υπήρχε τόση φιλία και συναδελφικότητα»

Σύγκριση μεταξύ της εθνικής Αργεντινής πριν και μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας έκανε ο Μάουρο Ικάρντι, αφήνοντας υπονοούμενα για τις κακό κλίμα που επικρατούσε.

«Καρφιά» για την κατάσταση που επικρατούσε στην εθνική Αργεντινής μέχρι και το Μουντιάλ της Ρωσίας, άφησε ο Μάουρο Ικάρντι μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη νίκη της «αλμπισελέστε» επί του Μεξικού με 2-0 σε φιλικό αγώνα.

Ο Ικάρντι, που πέτυχε και το ένα γκολ της ομάδας του, τόνισε ότι οι έμπειροι παίκτες δεν έκαναν τόσο καλό στην ομάδα, ενώ αποκάλυψε ότι δεν ένιωθε να υπάρχει τόση φιλία όσο τώρα με τους πιο νεαρούς.

«Νιώθουμε άνετα με όλους. Δημιουργήθηκε κάτι πολύ όμορφο. Έζησα το πριν και δεν υπήρχε τόση φιλία και συναδελφικότητα. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Όταν ήρθα δεν το αισθάνθηκα αυτό. Είμαστε όλοι νέοι», εξήγησε ο Ικάρντι.

«Πριν με τους έμπειρους παίκτες δεν το ένιωθες αυτό. Σήμερα ξεκινάνε όλοι από χαμηλά και θέλουν να τα πάνε καλά με το τεχνικό επιτελείο και του συναδέλφους τους. Είναι ένα συν. Όλοι θέλουν το καλύτερο. Πριν δεν υπήρχαν πολλοί έμπειροι παίκτες που να χρειάζονταν να τα δίνουν όλα για να κερδίζουν και να φαίνονται. Τώρα με αυτή την αλλαγή, αυτό δεν υπάρχει. Τώρα ξεκινάμε από το μηδέν και με αυτές τις δραστικές αλλαγές η πίεση ελλατώθηκε», είπε ο Ικάρντι στα Μέσα στη Μικτή Ζώνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x