Champions League

Κάριους: «Δεν έχω κοιμηθεί ακόμα…»

Ο Λόρις Κάριους βιώνει το προσωπικό του «δράμα», μετά τον χθεσινό τελικό και τα μεγάλα λάθη του, εκφράζοντας δημόσια τα συναισθήματά του!

Συντετριμμένος παραμένει ο Λόρις Κάριους λόγω των σοβαρών λαθών του στον χθεσινό τελικό του Champions League...

Ο Γερμανός τερματοφύλακας της Λίβερπουλ δείχνει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, τονίζοντας πως ακόμα δεν έχει καταφέρει καλά-καλά να κοιμηθεί, ενώ ζητά… άπειρα συγγνώμη από όλη την «οικογένεια» του συλλόγου. «Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω» αναφέρει μεταξύ άλλων…

Το μήνυμα του Κάριους στο Instagram

«Δεν έχω καταφέρει να κοιμηθώ ακόμα... Οι σκηνές γυρίζουν ξανά και ξανά στο κεφάλι μου. Ζητώ άπειρα συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου, τους οπαδούς, όλο το σταφ στην ομάδα. Ξέρω πως τα έκανα θάλασσα με τα δύο μου λάθη και σας απογοήτευσα όλους. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο, αλλά αυτό δεν είναι δυνατό… Είναι ακόμα χειρότερο διότι νιώθαμε πως μπορούσαμε να νικήσουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης και ήμασταν στο… κόλπο για πολύ ώρα. Ευχαριστώ τους απίθανους οπαδούς της Λίβερπουλ που ήρθαν στο Κίεβο και με στήριξαν, ακόμα και μετά το παιχνίδι. Δεν το θεωρώ δεδομένο αλλά για ακόμα μια φορά επιβεβαιώθηκε τι μεγάλη οικογένεια είμαστε. Σας ευχαριστώ και θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x