Stoiximan Super League

Καρλίτος: «Μόλις έμαθα το πλάνο είπα ότι θέλω να είμαι μέρος του – Μπορώ να κάνω σχεδόν τα πάντα!»

Παναθηναϊκό… δαγκωτό «ψήφισε» ο Καρλίτος, μόλις έμαθε το πλάνο που υπάρχει, ενώ δήλωσε διαφορετικός από τους άλλους επιθετικούς και ξεκαθάρισε πως ήρθε για να κερδίσει τίτλους!

Λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του στον Παναθηναϊκό, ο Κάρλος Λόπεθ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα των «πράσινων», δείχνοντας περίσσευμα αυτοπεποίθησης αλλά και… δίψα.

Αναλυτικά όσα είπε ο 29χρονος άσος:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ξέρω την ιστορία του συλλόγου και είμαι ανυπόμονος να βρεθώ με τους συμπαίκτες μου και να ξεκινήσω προπονήσεις. Από τη στιγμή που ο Τσάβι Ρόκα μου εξήγησε το πλάνο της ομάδας κατάλαβα ότι θέλω να είμαι μέρος αυτού του πλάνου. Είπα στον μάνατζερ μου ότι δεν ενδιαφέρομαι να ακούσω κάτι άλλο και του ζήτησα να κάνει ό,τι πρέπει για να υπογράψω στον Παναθηναϊκό.

Είμαι ένας τίμιος ποδοσφαιριστής που δουλεύει πολύ και πάντα προσπαθεί για το καλύτερο. Θέλω να κάνω τον κόσμο χαρούμενο και θα κάνω ό,τι μπορώ γι’ αυτό. Είμαι ένας διαφορετικός επιθετικός από τους συνηθισμένους. Έχω μεγάλη φαντασία στο παιχνίδι μου και μπορώ να κάνω πολλά. Σχεδόν τα πάντα!

Έχω παίξει ξανά στο εξωτερικό. Κάθε χρόνο νιώθω ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα για εμένα. Έχω κερδίσει αρκετές ατομικές διακρίσεις, όπως του καλύτερου παίκτη, του καλύτερου επιθετικού, του πρώτου σκόρερ στην Πολωνία, αλλά τίποτα σε συλλογικό επίπεδο. Και αυτό ήρθα να κάνω εδώ. Ήρθα για να προσπαθήσω να κερδίσω κάτι με τον Παναθηναϊκό. Η επιλογή μου είναι ο Παναθηναϊκός γιατί ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός κάνει προσπάθεια ξανά να κερδίσει τίτλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x