Αγγλία

Καρνέζης: «Θα κάνουμε τα πάντα να κερδίσουμε απόψε»

Ο Ορέστης Καρνέζης αναφέρθηκε στη σημερινή αναμέτρηση της Γουότφορντ απέναντι στην Τσέλσι, αλλά και για τον ανταγωνισμό του με τον Εουρέλιο Γκόμες για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ.

Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας που αγωνίζεται από την φετινή σεζόν στη Γουότφορντ, έκανε δηλώσεις για τον σημαντικό αγώνα εναντίον της Τσέλσι και για την ευκαιρία που του δίνεται να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

«Φυσικά όλοι γνωρίζουν για την Τσέλσι ότι είναι ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου. Γνωρίζουμε ότι προέρχονται από αρνητικό αποτέλεσμα (ήττα 3-0 από την Μπόρνμουθ) αλλά θέλουν να βελτιωθούν και να δείξουν ότι δεν τους ευνόησαν οι συγκυρίες. Από την άλλη, εμείς παίζουμε στην έδρα μας. Φέραμε ένα θετικό αποτέλεσμα, έναν πόντο εκτός έδρας (0-0 με Στόουκ) και φυσικά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε», δήλωσε ο Έλληνας τερματοφύλακας.

Ωστόσο στάθηκε και στην περίπτωση του συμπαίκτη του και ετέρου τερματοφύλακα, Εουρέλιο Γκόμες: «Γνωρίζω ότι η Γουότφορντ έχει έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα, τον Γκόμες. Το ήξερα αυτό και ήμουν προετοιμασμένος για τον μεγάλο ανταγωνισμό. Τα τελευταία χρόνια ο Εουρέλιο έχει εξελιχθεί ως ένας πολύτιμος παίκτης για την ομάδα, αλλά από την άλλη πλευρά ήρθα εδώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, να δείξω σε όλους ότι μπορώ να αγωνιστώ σε αυτό το επίπεδο και να περιμένω την ευκαιρία μου».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Καρνέζης έχει ξεκινήσει στα τελευταία τρία παιχνίδια ως βασικός, εξαιτίας του τραυματισμού του βραζιλιάνου τερματοφύλακα και αναμένεται να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα και στην σημερινή αναμέτρηση απέναντι στους «μπλε».

Επιμέλεια: Δημήτρης Φραγγάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x