Euro 2016

Καρνέζης: «Υπάρχουν μαθηματικά ελπίδες»

Η πίκρα, πίκρα που δεν ήρθε η νίκη, αλλά ο Ορέστης Καρνέζης δεν το βάζει κάτι και δηλώνει έτοιμος αυτός και οι συμπαίκτες του για μάχη μέχρι τέλους. «Και έργο προπονητή η εμφάνισή μας απόψε», είπε.

Αισιόδοξος πως και βάσει της εικόνας απόψε η Εθνική μπορεί στο τέλος να βρεθεί στην τρίτη θέση (που οδηγεί στα μπαράζ) και να διεκδικήσει την παρουσία της στην τελική φάση του Euro έδειξε ο Ορέστης Καρνέζης, ο οποίος τόνισε πως ουσιαστικά έλειψε μόνο το γκολ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρνέζης

«Μας έλειψε το γκολ σήμερα δυστυχώς. Υπάρχουν μαθηματικά ελπίδες και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Όπως αγωνιστήκαμε σήμερα για να πάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε τις προηγούμενες αγωνιστικές. Είναι και έργο προπονητή η εικόνα που παρουσιάσαμε σήμερα».

Κάνοντας ένα flashback, ο διεθνής τερματοφύλακας τόνισε: «Όλες οι ομάδες που τα πήγαν σχετικά καλά στο Μουντιάλ, δυσκολεύτηκαν στην αρχή τώρα των προκριματικών. Είμαστε απογοητευμένοι διότι χάσαμε βαθμούς που δεν έπρεπε και σε αγώνες που ήμασταν καλύτεροι. Έτσι είναι, όμως, το ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να κερδίσεις στα λόγια και στα χαρτιά. Πρέπει να αποδεικνύεις μέσα στο γήπεδο πως είσαι ανώτερος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x