Stoiximan Super League

Καρυπίδης: «Να κάνουμε όλοι ένα βήμα πίσω και να αποφασίσουμε με ρεαλισμό»

Γρήγορες αποφάσεις και προσαρμογή τα νέα δεδομένα ζήτησε ο Θόδωρος Καρυπίδης μετά την τηλεδιάσκεψη της Super League 1, δείχνοντας αντίθετος με τη συνέχιση του πρωταθλήματος.

Με προσωπική του δήλωση, αμέσως μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης της Super League 1, ο Θόδωρος Καρυπίδης ζήτησε από όλα τα μέλη του συνεταιρισμού να αποφασίσουν με ρεαλισμό γα το μέλλον και τη συνέχιση του πρωταθλήματος, κάνοντας ειδική μνεία στις δυσμενείς συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί με την πανδημία του κορωνοϊού.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του «ισχυρού άνδρα» του Άρη:

«Η πανδημία του κορωνοϊού πλήττει παγκοσμίως το ποδόσφαιρο με τις συνέπειες να είναι οδυνηρές. Είναι ήδη ορατές ακόμη και στα πιο προηγμένα πρωταθλήματα, στα πιο μεγάλα κλαμπ του πλανήτη.

Θεωρώ, δε, ότι οι συνέπειες δεν έχουν φανερωθεί ακόμη στην πραγματική τους διάσταση. Θα τις δούμε μπροστά μας το επόμενο διάστημα και δεν θα είναι ευχάριστες. Χρειάζεται επανεκτίμηση των καταστάσεων και γρήγορη προσαρμογή στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την βιωσιμότητα της επόμενης μέρας.

Όλοι θα χρειαστεί να κάνουμε ένα βήμα πίσω. Και τα σωματεία και οι ποδοσφαιριστές και όλοι όσοι εμπλέκονται με άμεσο ή έμμεσο τρόπο.

Με τις υπάρχουσες συνθήκες στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και με τις προοπτικές που διαγράφονται, η συνέχισή του δεν εξασφαλίζει καλύτερες προϋποθέσεις για την επόμενη μέρα. Πρέπει όλοι να επιδείξουμε γρήγορα αντανακλαστικά και να αποφασίσουμε με ρεαλισμό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x