Super League 2

Καρυπίδης: «Ο Άρης επιστρέφει για να πάρει τη θέση του στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Σίγουρος πως ο Άρης έχει μπροστά του μόνο χαρές και επιτυχίες και πως σύντομα θα βρει τη θέση του στο ελληνικό ποδόσφαιρο εμφανίστηκε ο Θοδωρής Καρυπίδης.

Την πεποίθησή του πως το μέλλον του Άρη θα είναι γεμάτο επιτυχίες και πως οι κιτρινόμαυροι θα καταφέρουν να χτίσουν και πάλι τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια εμφανίστηκε ο Θοδωρής Καρυπίδης.

Ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλονικιών σε δηλώσεις του στη LiveSport υποστήριξε πως ο Άρης έχει πολλά όνειρα για τη νέα σεζόν και πως σύντομα θα ξαναβρεί τη θέση που του αρμόζει στο ελληνικό ποδοσφαίρο.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα Live Sport:

"Η υπόθεση άνοδος δεν έχει “κλειδώσει” μαθηματικά και αυτός είναι ο πρώτος και άμεσος στόχος που έχουμε. Να τελειώνουμε με την άνοδο, όσο τον δυνατόν συντομότερο για να θέσουμε επί τάπητος τον σχεδιασμό μας ενόψει της νέας σεζόν. Το αυριανό παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας, είναι πολύ σημαντικό από κάθε άποψη.

Με νίκη θα κάνουμε ένα ακόμα πολύ αποφασιστικό βήμα προς την επίτευξη του στόχου μας. Περιμένω την Κυριακή από τον κόσμο του Αρη να γεμίσει το “Κλεάνθης Βικελίδης” για να δώσει στους παίκτες την ώθηση που χρειάζεται η ομάδα ώστε να πάρουμε τη νίκη. Ο αγώνας αυτός είναι μία καλή συγκυρία ώστε, όλοι μαζί να στείλουμε το μήνυμα της... επιστροφής".

Για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του: "Έχουμε πολλά όνειρα για τη νέα χρονιά. Ο Αρης επιστρέφει για να πάρει τη θέση που του ανήκει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε και ο κόσμος του Αρη να είναι σίγουρος πως από δω και πλέον θα γεύεται μόνο χαρές και επιτυχίες".

Για το πλάνο που έχει ενόψει της νέας σεζόν: "Αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως όλα θα γίνουν βήμα βήμα, ο Αρης όλα αυτά τα χρόνια έχασε πολλά πράγματα και θα πρέπει να “χτίσει” και πάλι τις βάσεις ώστε να όλα όσα ζήσαμε αυτά τα χρόνια να είναι ένας μακρινός... εφιάλτης”.

Για τις άμεσες κινήσεις του όταν εξασφαλιστεί και τυπικά η άνοδος: “Δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια τα λόγια προς τον κόσμο της ομάδας ήταν περισσότερα από τις πράξεις. Εμείς, έχουμε σκοπό να μιλήσουμε με πράξεις την ώρα που πρέπει. Και αυτή τη στιγμή το μοναδικό πράγμα που έχουμε στο μυαλό μας είναι το παιχνίδι με τη Δόξα".

Για τις βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο: "Η απόφαση είναι ειλημμένη. Άμεσα μετά το τέλος των εντός έδρας αγωνιστικών μας υποχρεώσεων θα γίνουν αρκετές αλλαγές στο γήπεδό μας. Ο Αρης, ο κόσμος του και οι ποδοσφαιριστές μας θα πρέπει να έχουν όλες τις ανέσεις που αρμόζουν στο όνομα του συλλόγου. Ήδη έχουμε έρθει σε συμφωνία με εταιρεία για να προχωρήσουμε στην τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα τελευταίας τεχνολογίας, ενώ έχουμε πληρώσει προκαταβολή για να τοποθετηθούν τουρνικέ σε όλες τις θύρες του γηπέδου. Οι εργασίες όμως που θα γίνουν δεν σταματούν εδώ. Είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν βελτιώσεις στα αποδυτήρια και τα επίσημα του γηπέδου".

Για την αδειοδότηση και τον φάκελο του Αρη: "Ο φάκελος του Αρη είναι πλήρης και δεν έχει καμία εκκρεμότητα. Εχουν τακτοποιηθεί όλες οι υποχρεώσεις του Αρη προς ΙΚΑ, Εφορία και πιστωτές με αποτέλεσμα να μην μας απασχολούν καθόλου όλα όσα ακούγονται γύρω από το θέμα αυτό. Εμάς σαν Αρης, δεν μας ενδιαφέρει αν θα δοθεί παράταση από την ΕΠΟ, γιατί ο φάκελός μας δεν έχει κενά ή ελλείψεις".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x