Γ' Εθνική

Καρυπίδης: «Τέτοια εποχή του χρόνου ο Άρης στη Σούπερ Λίγκα»

Σίγουρος ότι ο Άρης την επόμενη σεζόν θα έχει επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα εμφανίστηκε ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος μίλησε και για την επόμενη ημέρα της Βέροιας.

Καθησυχαστικός όσον αφορά την άδεια συμμετοχής του Άρη παρουσιάστηκε ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος τόνισε πως οι «κίτρινοι» την επόμενη σεζόν θα βρίσκονται τέτοια εποχή στη Σούπερ Λίγκα.

Παράλληλα, ο ισχυρό άνδρας της «κίτρινης» ΠΑΕ μίλησε για την κατάσταση στη Βέροια και τις επαφές που είχε με Κινέζους επιχειρηματίες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Real News»

Για τον Άρη: «Ο Άρης θα πάρει κανονικά άδεια συμμετοχής και του χρόνου τέτοια εποχή θα είναι στη Super League. Αρχικά, ο στόχος μας ήταν διπλός, η εκκαθάριση της ομάδας και η άνοδός της. Δεν θα πανηγυρίσω επειδή ο Άρης ανέβηκε φέτος στη Football League ή επειδή του χρόνου θα αγωνίζεται στη Super League. Αυτά είναι αυτονόητα πράγματα για μια ομάδα με την ιστορία και τον κόσμο της. Το μόνο που με φόβιζε είναι ότι δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ περισσότερο, όμως, δόξα τω Θεώ, όλα πήγαν καλά. Σε δέκα ημέρες η εκκαθάριση θα τελειώσει και ο Άρης θα αγωνίζεται απρόσκοπτα στην κατηγορία, την παρουσία του στην οποία κέρδισε με το σπαθί του και τον αγώνα του».

Για τη Βέροια: «Όσο για τη Βέροια, κοιτάξτε, ζω εκεί και θέλω να τη βλέπω πάντοτε να προοδεύει. Έχω αποφασίσει να αποσυρθώ και όπου μπορώ να βοηθήσω. Η διάδοχη κατάσταση είναι εξασφαλισμένη και θα την οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερες ημέρες. Πρόκειται για μια εταιρεία από το εξωτερικό, από την Κίνα συγκεκριμένα, και σε λίγες ημέρες θα μπορούμε να πούμε περισσότερα».

Για τα περί πτώχευσης της εταιρείας του: «Δεν υπάρχει κανένα λουκέτο, πριν από δύο χρόνια είχαμε παραλάβει την Αρβανιτίδης Α.Ε. με 130 εκατομμύρια ευρώ χρέη, το ύψος των οποίων σήμερα έχουμε μειώσει κατά πολύ. Καμία εταιρεία μου δεν θα κλείσει και μένει μόνο να ρυθμίσουμε τις οφειλές σε ΙΚΑ και εφορία μέσω του άρθρου 99».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x