Γενικά

Κασάνο: «Κορυφαίος όλων των εποχών ο Μέσι»

Τον θαυμασμό του για τον Λιονέλ Μέσι εξέφρασε ο Ιταλός, ο οποίος παρομοίασε τον Αργεντινό και τον Κριστιάνο Ρονάλντο με δύο κορυφαίους τενίστες.

Το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι και «έπλεξε» ο Αντόνιο Κασάνο, ο οποίος δήλωσε ξεκάθαρα ότι προτιμά τον Αργεντινό από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Αγαπώ τον Μέσι επειδή είναι ο καλύτερος όλων των εποχών και τα συναισθήματα που μου χαρίζει είναι μοναδικά. Αν πρέπει να το δικαιολογήσω ή να σας πείσω, σας ζητώ να μου βρείτε κάποιον που να χειρίζεται τόσο καλά την μπάλα και να σκοράρει με τέτοια συνέπεια, όπως ο Μέσι», δήλωσε ο 36χρονος Ιταλός στη «Vanity Fair».

Ο Αντόνιο Κασάνο δεν αρκέστηκε σε αυτές τις δηλώσεις και σύγκρινε τον Λιονέλ Μέσι με το Κριστιάνο Ρονάλντο, παρομοιάζοντάς τους με τους κορυφαίους τενίστες, Ράφαελ Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ.

«Στον Κριστιάνο δεν λείπει τίποτα, ας είμαστε ξεκάθαροι. Αγαπώ το τένις. Αυτήν τη στιγμή, ο Κριστιάνο είναι σαν το Ναδάλ. Ένας φανταστικός αθλητής χτισμένος με ταλέντο, αλλά επίσης με σκληρή δουλειά και επιθυμία. Ο Μέσι μοιάζει περισσότερο με τον Φέντερερ. Είναι αγνή καλλιτεχνία και κλάση. Είναι διαφορετικοί και μπορείς να προτιμάς τον έναν ή τον άλλον. Εγώ είμαι με τον Μέσι, αφού μπορεί να κάνει τη διαφορά ακόμα και όταν στέκεται ακίνητος, σχεδόν δεν χρειάζεται τα φυσικά προσόντα», δήλωσε ο παλαίμαχος άσος της Σαμπντόρια.

Επιμέλεια: Νίκος Θεοδωρακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x