Champions League

Κασεμίρο: «Είμαστε αδικαιολόγητοι»

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τη χθεσινή ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με τον χαφ των «μερένχες», ο οποίος βέβαια υποστήριξε ότι υπάρχει χρόνος για βελτίωση.

Δεν ψάχνει δικαιολογίες ο Κασεμίρο για τη χθεσινή τραγική εμφάνιση της ομάδας του και την επακόλουθη ήττα (3-0) από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο κεντρικός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν στάθηκε στις απουσίες των Σέρχιο Ράμος, Λούκα Μόντριτς και Μαρσέλο για το εν λόγω αποτέλεσμα. Αντίθετα, υπογράμμισε τα κακώς κείμενα της «βασίλισσας», τονίζοντας ωστόσο πως υπάρχει χρόνος προκειμένου να διορθωθεί η κατάσταση.

«Είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε, μας ακυρώθηκαν δύο τέρματα, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Γνωρίζουμε το τι πρέπει να κάνουμε για να αλλάξουμε την κατάσταση και έχουμε χρόνο για να το πράξουμε», ανέφερε μετά το παιχνίδι ο 27χρονος Βραζιλιάνος χαφ.

Μάλιστα, εξήγησε και το που κρίθηκε η αναμέτρηση. «Ξέρουμε ότι θα ήταν δύσκολο. Η Παρί ήταν πιο αποφασιστική από εμάς, ήλεγχε το ματς και αυτό έκρινε και το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα δείχνει πόσο εκτός αγώνα ήμασταν απόψε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κασεμίρο.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x