Ισπανία

Κασεμίρο: «Ήθελα ο Νεϊμάρ να έρθει στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Το διακαή πόθο που είχε να έρθει ο Νεϊμάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης εκμυστηρεύτηκε ο μέσος των «μπλάνκος», Κασεμίρο, ενώ αναφέρθηκε και στην εξέλιξη Φεντερίκο Βαλβέρδε.

Την κρυφή ελπίδα που διατηρούσε να σμίξει με τον Νειμάρ, καλό του φίλο και συμπαίκτη του στην εθνική Βραζιλίας, αποκάλυψε ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Κασεμίρο, όταν το καλοκαίρι το όνομα του αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν συνδέθηκε σε μεταγραφικά σενάρια με εκείνο της «βασίλισσας».

«Ήθελα ο Νεϊμάρ να έρθει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μιλούσα μαζί του σχεδόν καθημερινά και προσπαθούσα να τον πείσω. Είναι ένας πραγματικά σπουδαίος ποδοσφαιριστής», παραδέχθηκε ο διεθνής χαφ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό δίκτυο «Onda Cero».

Αναφορικά με την «αποκάλυψη» της φετινής σεζόν που δεν είναι άλλος από τον Φεντερίκο Βαλβέρδε, ο 27χρονος άσος επεσήμανε: «Πιστεύω ότι πρόκειται για ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή, ο οποίος κυριαρχεί σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού και έχει τη δυνατότητα να γίνει στο μέλλον πολύ καλύτερος απ ό,τι είναι τώρα».

Τέλος, ερωτηθείς για τις προτεραιότητες και της φιλοδοξίες των «μερένχες» την φετινή χρονιά, υπογράμμισε: «Η πορεία στο πρωτάθλημα φανερώνει τη συνέπεια μιας ομάδας ολόκληρη τη χρονιά, επειδή έχεις παιχνίδι κάθε Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, κάθε φορά που ακούγεται ο ήχος του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» το συναίσθημα είναι διαφορετικό. Προτιμώ το Τσάμπιονς Λιγκ».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Ιωάννου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x