Ισπανία

Κασεμίρο: «Καλός ο Εμπαπέ αλλά στην Ρεάλ έχουμε τους καλύτερους»

Το όνομα του 18χρονου ποδοσφαιριστή της Μονακό είναι ένα από τα πιο "καυτά" της φετινής μεταγραφικής περιόδου, όμως ο Κασεμίρο δεν φαίνεται να συγκινείται ιδιαίτερα.

Συγκρατημένος ήταν ο Κασεμίρο για την πιθανότητα μεταγραφής του Κιλιάν Εμπαπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που φάνηκε σε τελευταίες δηλώσεις του στο πλαίσιο προετοιμασίας των Μαδριλένων στο Λος Άντζελες.

«Γνωρίζουμε ότι είναι ένας αρκετά καλός παίκτης, όμως εδώ έχουμε τους Μπενζεμά, Μπέιλ και Ρονάλντο που όλα αυτά τα χρόνια παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και δυσκολεύουν τους αντιπάλους μας. Στους ανθρώπους αρέσει να μιλάνε συνέχεια για το ποιος θα έρθει στην ομάδα, όμως μέχρι στιγμής ο Κίλιαν δεν ανήκει σε εμάς και δεν είναι σωστό να μιλάω για εκείνους που δεν βρίσκονται στην Ρεάλ Μαδρίτης», δήλωσε αρχικά ο 25χρονος μέσος.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στο εάν θα μπορούσε ο 18χρονος επιθετικός να βρει θέση στο ρόστερ της «βασίλισσας» : «Τι ακριβώς θέλεις να σου πω; Ξαναλέω πως ακόμα δεν είναι συμπαίκτης που, για να μιλήσω για εκείνον. Έχουμε τους καλύτερους παίκτες στο κόσμο ήδη εδώ».

Ο Εμπαπέ βρίσκεται για ακόμα μια φορά στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες μετά και το δημοσίευμα της «Μarca» ότι τα έχει βρει με την Ρεάλ για την μεταγραφή του με το κόστος να αγγίζει τα 180(!) εκατ. ευρώ.

Το δημοσίευμα αυτό βγήκαν γρήγορα να διαψεύσουν επίσημοι κύκλοι της Μονακό, όμως το τοπίο γύρω από την υπόθεση του νεαρού ποδοσφαιριστή παραμένει ακόμα ιδιαίτερα θολό.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x