Ελλάδα

Κασκαντίρης στον ΣΠΟΡ FM: «Η δικαιοσύνη θα αργήσει αλλά θα κάνει αυτό που πρέπει»

Για το θέμα που έχει προκύψει με τις συμβάσεις της διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ για αθλητικό υλικό μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών

Τις καταγγελίες που έγιναν για θέματα διαχείρισης αθλητικού υλικού κατά της πρώην διοίκησης της ΕΠΟ, που διερευνάται από την εισαγγελία, ανέφερε στο ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δήμος Κασκαντίρης.

«Ήταν υποχρέωσή μου να το καταγγείλω ονομαστικά. Όποιος μπλέκεται σε αυτή την ιστορία, σίγουρα θα έχει προβλήματα. Δεν φοβάμαι. Έχει ξαναγίνει και έχω αθωωθεί. Η δικαιοσύνη μπορεί να αργεί, αλλά λειτουργεί σωστά», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Η Διοικούσα Επιτροπή, που λειτούργησε υπό την προστασία των ξένων και με τη σύμφωνη γνώμη της ομοσπονδίας, διορίστηκε για να εξυγιάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είχε λόγους να λειτουργήσει εσπευσμένα, να μην κάνει διαγωνισμό και να προχωρήσει σε συμβάσεις για τα ρούχα των διαιτητών και τη μπάλα των πρωταθλημάτων. Αυτή η σύμβαση δεν είχε οικονομικό όφελος για την ομοσπονδία, αλλά είχε για όλους τους υπόλοιπους. Δεν υπήρχε το κατεπείγον. Υπήρχαν ρούχα και ήταν ένα επιπλέον έξοδο να τα αλλάξουν».

Για τις λεπτομέρειες τις συμφωνίας ανέφερε: «Η ΕΠΟ πήρε ως αντάλλαγμα μόνο την ένδυση των είκοσι διαιτητών της Σούπερ Λίγκας, για να δώσει μια διαφήμιση που βλέπει όλη η Ελλάδα. Για να βάλεις μια διαφήμιση στην τηλεόραση έχει μεγάλο κόστος. Δεν προσδιορίζεται το ποσό που θα κόστιζε. Το διαφημιστικό κόστος για την εταιρία είναι μηδέν, το κέρδος για την ομοσπονδία επίσης μηδέν. Η ΕΠΟ πήρε 18.000 για την ένδυση των διαιτητών και η εταιρία πήρε να ντύσει από1000 έως 3000 διαιτητές, από 300 έως 800 ευρώ το λιγότερο ο κάθε ένας. Με ρώτησαν γιατί ανακατεύομαι αφού και οι προηγούμενοι έκαναν το ίδιο. Επειδή γινόταν λάθος διαχείριση από τους προηγούμενους, πρέπει να γίνει και από τους επόμενους; Πόσω μάλλον από μια διοίκηση που διορίστηκε για να εξυγιάνει. Δεν είχαν κανέναν λόγο να το κάνουν».

Όσο για το τι πρέπει να γίνει, είπε: «Η τωρινή διοίκηση είχε υποχρέωση να σταματήσει τη σύμβαση με τις μπάλες που είχε κάνει η διοικούσα επιτροπή και να κάνει διαγωνισμό. Μπράβο στη διοίκηση που το έκανε, έπρεπε να σταματήσει και την άλλη με τον ίδιο τρόπο. Η Ομοσπονδία έπρεπε να εκμεταλλευτεί τη διαφήμιση. Στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δεν υπάρχουν διαφημίσεις στους διαιτητές. Για κάποιο λόγο συμβαίνει. Η δικαιοσύνη θα αργήσει αλλά θα κάνει αυτό που πρέπειι»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x