Europa League

Χάτσκεβιτς: «Κουραστήκαμε μετά από ένα σημείο»

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της Ντινάμο Κιέβου μετά το τέλος του αγώνα.

Στην κούραση απέδωσε ο προπονητής της Ντινάμο Κιέβου, Αλεξάντρ Χάτσκεβιτς, την οπισθοχώρηση των παικτών του και την... εμμονή τους στην άμυνα.

«Θα πρέπει να καταλάβετε ότι ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για εμάς μετά την διακοπή, είναι λογικό να υπάρχει και κούραση από ένα σημείο κι έπειτα», ανέφερε και σχολίασε:

«Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε κυρίως αμυντικά, θα έπρεπε να ήμασταν πιο τολμηροί στις αντεπιθέσεις. Αντέξαμε στην πίεση και θα δούμε τι θα γίνει στη ρεβάνς».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλεξάντρ Κάσκεβιτς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα...

Για το παιχνίδι και την ρεβάνς στο Κίεβο:

«Σήμερα παίξαμε το πρώτο ημίχρονο. Καταφέραμε να βάλουμε γκολ αλλά όχι να νικήσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε κυρίως αμυντικά, θα έπρεπε να ήμασταν πιο τολμηροί στις αντεπιθέσεις. Αντέξαμε στην πίεση και θα δούμε τι θα γίνει στη ρεβάνς».

Για τον λόγο που υποχώρησαν τα χαφ στο δεύτερο ημίχρονο:
«Ο Γκάρμας άρχισε να παίζει πιο πίσω. Βελτιώθηκε και ο αντίπαλος, άρχισε να κυκλοφορεί καλύτερα την μπάλα. Θα πρέπει να καταλάβετε ότι ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για εμάς μετά την διακοπή, είναι λογικό να υπάρχει και κούραση από ένα σημείο κι έπειτα».

Για το αν το προσεχές ματς πρωταθλήματος είναι προετοιμασία για τη ρεβάνς:
«Θα κάνουμε και αλλαγές. Δίνουμε προτεραιότητα στο πρωτάθλημα και σκεφτόμαστε το ματς πρωταθλήματος πρώτα από όλα».

Για τον λόγο που ο Μποκανί έμεινε εκτός αποστολής και αν θα είναι έτοιμος για τη ρεβάνς:
«Μας είπε το πρωί ότι δεν είναι έτοιμος, σε τέτοια ματς πρέπει να παίζουν μόνο οι έτοιμοι. Θα δούμε πώς θα είναι σε μια εβδομάδα».

Για τη φάση του γκολ της ΑΕΚ και αν προήλθε από λάθος του τερματοφύλακα:
«Πρέπει να δούμε αν έκανε λάθος ο Μπόικο στο γκολ. Ο Μπόικο ήρθε τώρα, στην προετοιμασία, είχε κάποια ματς προετοιμασίας και σήμερα έπαιξε αυτός».

Για το πώς είδε την ΑΕΚ:
«Είχαμε αρκετές πληροφορίες για κάθε παίκτη της 11άδας της ΑΕΚ, σχεδόν πέσαμε μέσα στην πρόβλεψη μας για 11άδα και σχήμα. Ήταν το ίδιο».

Για το αν θεωρεί πλεονέκτημα τις απουσίες των Λιβάια και Βράνιες στη ρεβάνς λόγω καρτών:
«Είναι δύο παίκτες γύρω από τους οποίους ουσιαστικά χτίζεται το παιχνίδι. Νομίζω πως ο προπονητής της ΑΕΚ θα βρει τις λύσεις για να τους αντικαταστήσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x