Για την κατάσταση και τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού μίλησε ο εκτελεστικός διευθυντής του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Κασναφέρης, στο περιθώριο της παρουσίασης του Ζόραν Βούλιτς, τονίζοντας ότι από τις 18 προσθήκες μόνο δύο μεταγραφές δεν είχαν την έγκριση του πρώην προπονητή, Άκη Μάντζιου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Καλώς ή κακώς από το περσινό ρόστερ παρέμειναν 5 παιδιά που επιλέχθηκαν για να μας βοηθήσουν στην πορεία μας. Όλες οι μεταγραφές έγιναν υπό την έγκριση του προηγούμενου προπονητή κυρίου Μάντζιου και της διοίκησης. Κανένας δεν λειτούργησε αυτόνομα. Μόνο δύο μεταγραφές ήταν χωρίς εισήγηση του προπονητή, ο Παπάζογλου που τον πήρα καθαρά μόνος μου και ο Ζαρόπουλος που τον έφερα λόγω της προηγούμενης εμπειρίας μου στην Ξάνθη.

Αυτά για να υπάρχει μια εικόνα για το πως δουλέψαμε το καλοκαίρι. Αναλαμβάνω όλες τις ευθύνες που μου αναλογούν. Η ομάδα έκανε 18 μεταγραφές με παιδιά που έχουν ποιότητα και ταλέντο. Δυστυχώς υπάρχει μια εσωστρέφεια και αμφισβήτηση των πάντων στην ομάδα μας, θέλουν χρόνο και δουλειά. Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε πίστωση χρόνου σε αυτά τα παιδιά.

Τον Δεκέμβριο αν χρειαστεί να κάνει κάποιες διορθωτικές κινήσεις η διοίκηση σε συνεργασίας με τον προπονητή, τότε θα τις κάνει».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ