Europa League

«Κάστρο» το Όλντ Τράφορντ στο Europa League

Με τη χθεσινή της νίκη επί της Κλαμπ Μπριζ (5-0) για τη φάση των «32» του Europa League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε τα δεκατρία σερί ματς αήττητη στη διοργάνωση στο Όλντ Τράφορντ, από το 2012.

Τα δεκατρία σερί παιχνίδια, χωρίς να γευτεί την γεύση της ήττας στο Όλντ Τράφορντ, έφτασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League μετά και τη χθεσινή νίκη επί της Κλαμπ Μπριζ με 5-0 για τη φάση των «32».

Το σερί της ομάδας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ «τρέχει» από το 2012, με τελευταία της ήττα να είναι από την Αθλέτικ Μπιλμπάο (3-2) στον γύρο των «16» καλύτερων ομάδων της διοργάνωσης.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» τα τελευταία οχτώ χρόνια έχουν δέκα νίκες και δύο ισοπαλίες στο γήπεδο τους. Κατά σειρά έχουν κερδίσει την Μίντιλαντ (5-1), την Φενέρμαχτσε (4-1), την Φέγενορντ (4-0), την Ζόρια Λουχάνσκ (1-0), την Σεντ-Ετιέν (3-0), την Ροστόφ (1-0), την Άντερλεχτ (2-1), την Αστάνα (1-0), την Αλκμάαρ (4-0), τη Παρτίζαν (3-0) και την Κλαμπ Μπρίζ (5-0). Ενώ, έχουν και δύο ισοπαλίες κόντρα σε Λίβερπουλ (1-1) και Θέλτα (1-1).

Μέσα σε αυτό το διάστημα η ομάδα του Μάντσεστερ έχει κερδίσει μία φορά το τρόπαιο το 2017 κόντρα στον Άγιαξ (2-0), με προπονητή τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Επιμέλεια: Θανάσης Ρενδούμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x